Mer93 Nqhn23 üstüne görme denilen şey aslında normal adet değilmiş kanama oluyor ya bazılarında ona üstüne görme diyolarmış öyle duymuştum benim de bazen akıntım kesilmiyordu ben de anlayamazdım ama çocuk plunca insan ister istemex kafasına takıyor
Papatyaa_01 Nqhn23 ben adetimin ilk günü başladım, kullananların yorumlarını okudum çoğu adet olduğu ilk gün başlamış inşallah hayırlısıyla etkisini görürsünüz 🤲💚
minigiminannesi03 Nqhn23 calla 3 dusuk yaşadım hepsinde kusma yaşadım hepsinde bulantim oldu şükür bunda çok olmadı
Ebru_hasan Oznurozdemir benimde aynısı oldu eşimle beş ay boyunca bebek düşündüm ovulasyon testi denedim neler neler ama bıraktım sonunda ne zaman olursa diyerek ve oldu bazen sartlamak ve stres sebep oluyor olmamasina
Ozgeelaa BernaOmer folbiol folik asit kullanman gereken bi ilaç eczaneden al günde bir kere aç tok fark etmez içiyorsun canım
Papatya000 Nqhn23 adet oldugun gğnden kuru incir ye havuç ye yumurta güçlendiriyor eşinede ceviz fındık yedir sperm hareketliliğini arttıruyor 🥰🥰 ve adet bitiminden 4. Gün 1 gün ilişki bi gün dinlenme şeklinde devam et inşallah guzel haber alacaksın