OynakBalinaa Asyahiraesra teşekkür ederim kuzum çok rahatlatıcı şeyler yazmışsınız arkadaşında sende sağlıcakla kucağına al😍
OynakBalinaa Eldgrn doktora şimdi gitmem biraz bakıp öyle söylemeyi düşünüyorum eşime de evlilik yıldönümümüze az kaldı sürpriz oldu ☺️
Ebru-EY OynakBalinaa amiiiiin. İçini ferah tut. Minnoş küçük bir selam çakmış gibi🥹 önemli olan düzenli yükselmesi. Güzel haberler al inşallah hayırlısıyla
OynakBalinaa Ebru-EY öyle olmuş erkenden annesine haber uçurmuş🥹🥹🥹sende sağ salim al kucağına kuzum ❤️
kr1907 OynakBalinaa adet gününüz geçene kadar çok sık gidip kan verme düşünme akışına bırakın demek istedim
mimar_anne Bende adete 6 gün kala 6,65 le öğrenmiştim daha adetine var bence artar bu değer 2 güne bir takip et canım
Armess_loya OynakBalinaa gayet güzel önemli olan iki günde en az % 60 veya 2 kat artış. Beta takibi yap canım ihmal etme birde gebelikde troid değerin 2 nin altında olması lazım düşük vs olmaması için sağlıkla kavuşman dileğiyle hayırlı olsun 🌸😉
OynakBalinaa Armess_loya beta takibi yaptıktan sonra doktora gidecem Allah’ın izniyle ordan takip ederim tirodi falan da teşekkür ederim sende sağlıcakla kucağına alırsın ☺️
mimar_anne OynakBalinaa inşallah canım 23 haftalık olduk hayırlısıyla görelim o günleri senin de yüksleir bence benim 6,65-27-100 ve adet günü 362 diye arttı