yagmur_s Dilekkcan ay inşallahhhh😍 şimdi biraz uyumayı deniycem. Eğer ciddi ciddi doğuma doğru ilerliyorsa enerjiye ihtiyacım olacak 🤭🤭
Nurgul_nurgul Dilekkcan amin amin amin çok amin😂😂benim dördüncü doğumum olacak diğerleri hep kendi sancımla oldu inşallah buda öyle olur
Dilekkcan Nurgul_nurgul Ayy maşallah 🧿Herşey istediğimiz gibi olacak deyip evrene mesaj gönderelim bari🤣
Dilekkcan Burcumstk Ahh o mide yanmaları ne kadar çıldırtıyor insanı biliyorum😢Çok az kalmış sizin de birazcık daha sabretcez artık miniklerimize kavuşunca hepsi geçecek zaten❤️
Dilekkcan Meliyyke Ya valla o zamanların kıymetini bilin😆Son zamanlar hep bi heyecan ,zamanın geçmemesi🤣
Nurgul_nurgul Dilekkcan iyi fikir🤣ben sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum ustalaştın artık pırt diye doğurursun diyorum ama bi taraftan Yusuf Yusuf’um 🤣🤣
Minikanne17 Dilekkcan benimde aynısı 9 ve gece şiddetli bel ağrısıyla uyandım sanırım gelmek istiyor 🥳
Dilekkcan Ysmndnz Banada 40ı bekleyelim gelmezse suni deneyelim dedi ama gelmezse bende 41i bekleyelim diyicem mecburen