Caze Muallimme merhaba bende vitaleyi gidiyorum ama memnun kalmyanlarda oluyormuş yaptırdıktan sonra bilgi verebilir misiniz
Sekina1903 durdane-akks Ben 2020 senesinde Antalya’da özel doktora 200 TL’ye yaptırmıştım. Şimdi hamileyim devlet hastanesin de yapiyormuş artık orda yaptıracağım bu haftalarda.
Aselsmoms durdane-akks 20 Eylül randevum var inşaAllah yaptircam canım ve en önemli testlerden biri herkesin yaptırması gereken 🌸
Muallimme Caze tabiki haber veririm neden memnun kalmamislar acaba neyindn sikayetciler bende ona dikkat edeym
Zeynep-Eslem durdane-akks devlet hastaneside yapıyor canım bn 19 haftalıkken yaptırdım doktorum dedi devlet hastanesine normal sıra aldım detaylı ultrasona gönderdi direk aynı gün içinde gittim yaptırdım
Zeynep-Eslem Zuzuu86 bunu bilmiyordm cnm ama bn kadın doğuma gittim beni direk ultrasona gönderdi randevu falan almadım hiç
Zeynep-Eslem Nursemother doktoruna denk gelmen gerekiyor canım bazıları umursamıyor ama bn geçen hafta gittim kayıt bile açmadı direk ultrasona git canım dedi gittim hemen girdim
Muallimme Caze tahmin ettim aslinda ama doktorum ona randevu verdi nasil degistirebilirim acaba benim aklimda da medstar murat doruk vardi
Sibelcvn durdane-akks evet yaptırdım hatta o zamana kadar oğlum olacak sanıyordum detaylı da kızım olacağını öğrendim🤭
Tubasu Caze merhaba ben çıtalar hastanesi kendi doktorum önerdi Necmi Erdoğan 500 tl ücreti hemen randevu veriyorlar
Tubatgn Duygu1995 bu gittiğim normal kontrolmüş, detaylı için randevu verdiler bana ayın 29unda giricem