Aselsmoms durdane-akks 20 Eylül randevum var inşaAllah yaptircam canım ve en önemli testlerden biri herkesin yaptırması gereken 🌸
Zuzuu86 durdane-akks devlet yapıyo ama hıc devlete gıtmedıysenız kadın doğum bölümüne kayıt açtırıyorsunuz doktorunuza o bölüme kayıt açtırıp 182 ya da mhrs den randevu alabılıyosunuz
Zeynep-Eslem durdane-akks devlet hastaneside yapıyor canım bn 19 haftalıkken yaptırdım doktorum dedi devlet hastanesine normal sıra aldım detaylı ultrasona gönderdi direk aynı gün içinde gittim yaptırdım
Nursemother Zuzuu86 ben devlete gidiyorum .doktorumdan rica ettim yönlendirir misiniz diye hayır demisti
Zeynep-Eslem Zuzuu86 bunu bilmiyordm cnm ama bn kadın doğuma gittim beni direk ultrasona gönderdi randevu falan almadım hiç
Zuzuu86 Nursemother 🤷🏻♀️ Bı kaç arkadaşım devlette yaptırdı ozellıkle istediler bilmiyorum ıstanbuldamısınız Kağıthane devlet çapa ve balta limanı hatta ben bi kere devlete gitmiştim o da bana 16. Haftadan sonra gel detaylı isticem demişti Hamidiye Etfal
Zeynep-Eslem Nursemother doktoruna denk gelmen gerekiyor canım bazıları umursamıyor ama bn geçen hafta gittim kayıt bile açmadı direk ultrasona git canım dedi gittim hemen girdim
Caze durdane-akks merhaba bende antalyadayım haftaya benimde yaptırmam gerekiyor neresi 800 dedi acaba
Sekina1903 durdane-akks Ben 2020 senesinde Antalya’da özel doktora 200 TL’ye yaptırmıştım. Şimdi hamileyim devlet hastanesin de yapiyormuş artık orda yaptıracağım bu haftalarda.
durdane-akks Caze SGK hastanesi aydın kanza parkın orası bende birinden duydum bu şekilde tarif ettiler
Tubasu Caze merhaba ben çıtalar hastanesi kendi doktorum önerdi Necmi Erdoğan 500 tl ücreti hemen randevu veriyorlar
Meryemcii Benimde yarin 21+6 dayiz özel klinikte kendi doktorum yapacak 900 tl fiyatı dua edelim insallah sonuclar guzel cikar 🙏