Merveee277 Bende içiyordum tiksindim artık görmeye bile tahammül edemiyorum. Geçen bir gündüz programında doktor 2 yaşından sonra hiç bir canlıya sütün faydası olmadığını yoğurt yemeleri gerektiğini söyledi ama ne kadar doğru bilemem
Edddaaa Nalkan ben hiç içmedim doktor da sıkıntı olmaz ama bol peynir yoğurt ayran vs tüket onun yerine desi
Tgcee Maviii canım ama sonucta sut tuketmeyım demıyor uht tuketmeyım demstr belkı egerkı sen yogurdu hazır alıyasan kefiri alıyosan bırsey farketmıyo onlardada koruyucu maddesı var süttede
Maviii Tgcee yoğurdu hazır almıyorum canım, tüketmiyorum demiş evet bende tüketmezse bir şey olmayacağını, yerine ayran yoğurt tüketebilir dedim 🍂
Hamilelik10 Nalkan bende süt içmiyorum, yoğurt ayran kefir tüketiyorum. Her gün soda içiyorum bir de (sade).
Tgcee Maviii ben köy sütü tüketyorum ama burdada okudum sarbonlu antibiyotik lı olablır dıye neyden emın olablırızkı
Sibel_49 Nalkan bende süt içemiyorum ama ayran bol bol içiyorum. Kıvamı biraz koyu olsun ama çokta değil. Valla günde 3 bardak falan içiyorum çok iyi geliyo bana 💃💃 süt içmek şart değil ıcemeyen oluyor bu süreçte. bende hamilelik öncesi içerdim ama şimdi içemiyorum 😝
Maviii [bilinmeyen] beslenir tabii ki merak etmeyin, yine de süt içiyorsanız en iyi markayi tüketin en azından içiniz rahat eder. sağlıklı gebelikler diliyorum 🌺🌺
Fatmasnny [bilinmeyen] bildiğim kadarıyla muz potasyum kaynağı. Bebeğe yararı var diye biliyorum. Birde bana bu karışımı hangi meyve ile olursa olsun bir diyetisyen arkadasım kahvaltı için önermişti. Eğer o gün kahvaltı yapamıyorsam yada geç yapacaksam bu karışımı yapmaya çalışıyorum. Çiğ badem, muz süt bebeğe hepsi yararlı şeyler
nazlihasan Bende içemiyorum ya soğuk süt olacak tek seferde içicem ya da içine çok az kahve koyup kaynatıp içicem yoksa içemiyorum 😐
Albatros3501 Nalkan walla canım sütten bi ara bende tiksindim ama ayran yoğurt ve peynirden vazgeçmedim tiksinmedim de. Kahvaltıda bile ayran içmek istiyordum ve de içiyordum. Hem süt kanı düşürüyor diyorlar ama bilmyrm 🤔