Eceninanne Eylulmom_ gazlı bebeklere öneriyor doktorlar hatta sonrasında alışması için normal aptamille aptamil prosyneo dönüşümlü kullandık öyle toparlandı
Eceninanne Eceninanne bence sürekli mama değiştirmeyin ya belki bir süre sonra alisir bağışıklık kazanır değiştirmek ne kadar sağlıklı acaba
Eylulmom_ Eceninanne biliyormusun bunu bende çok düşünüyorum ama kızım o kadar bagırdı agladıkı kabız olunca mecbur eski mamasına dönmek zorunda kaldık şimdi işte tek bir mama da sabit kalabilmek için mama içeriklerine bakıcam tavsiye edilenler içinde
Eylulmom_ minik_koala_ve_annesi ilk ayında tam 1 kilo aldı ama ikinci ayında çok geriden geliyoruz 500 gr eksiğimiz var ve 1 hafta sonra 2 .ayı dolacak
Eylulmom_ Eceninanne valla öyle çilesinden daha çok bebeğe üzülüyor onunla birlikte ağlıyordum yavrumun gözünden yaş geliyordu agrılarından ötürü ya o derece
Eylulmom_ Esraa16 golden goot ilk defa duyduklarımın arasında araştırıcam teşekkür ederim siz kullandınız mı bunlardan birde
Esraa16 Eylulmom_ humana kullandım ben de tavsiyesi ile hem normal kilo alış seyrediyor puf mama şişliği yapmıyor çocukta tok tutuyor golden goot akrabam kullandı çocuk sürekli her mamayı kusmuştu oda onu kullandı
annelinkoo Eylulmom_ hmm. Anladım o zaman inşallah bulursunuz aradığınız mamayı çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻💕
Eylulmom_ minik_koala_ve_annesi aynen baya geriletmiş aradaki farkı kapatmam lazım doktor takipliyiz kilo da