Sdnrerl Celiktss Celiktss arada böyle oluyor bence ben de arada kendimi çok şişmiş hissediyorum arada çok rahat
Sdnrerl girl_boy_annesi biz Aralık başından itibaren daha beklemede oluruz herhalde 😂ama Aralık ortası ediyor yav
girl_boy_annesi Sdnrerl bencede aralık🥺 ay zaman çok hızlı geçiyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeişleri🥰🤲🏼
06nurrrr Sdnrerl bende çorap dahi yok inanirmisin onlar hallolur elbisesi fln halollsun gebelikte neyin ne olucani bilemiyoruz çünkü 🤷
06nurrrr Hanife__ bende yarın 22 olucam heycan fln yok da sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum bir ay sonra eşime atarsa 180 kızıma 100 inşallah hadi bakalım 🤣🤣
Annesininportakali53 mehtapevo 28+0 iz hersey yolunda sadece 18. Haftadan beri durmadan tekmeliyor ve çok acıtıyor olsun ben bu günleri bile özlerim 🥰🥲💙 bizim 5 Aralık görünüyor…
SeymaYasar girl_boy_annesi 26 +5 teyiz bizde doktor aralık ortası dedi en son 22si 23 bile olmaz dedi bize de
Doga12345 25 haftalık 💙 Her şey güzel gidiyor şükür kramplar dılında bşr de kızım var onunla ilgileniyorum alışverişler ne durumda kızlar bitirdiniz mi başladımız mı 😂
mehtapevo Doga12345 ufaktan bezdir kıyafettir almaya başladık. Ekim sonu gibi toplu alışveriş yapıcaz inşallah 🙏🏻
HeyMommy mehtapevo 26+1 olduk. Aralık 19 görünüyor bi aksilik olmazsa. Bizde çok hareketliyiz ama zaman zaman bu hareketler azalıyor yada hareket ediyor ben hissetmiyorum şuan yeri geniş ☺️ Bu ara gündüzleri uykum gelmeye başladı düzelmişti ne güzel çok ağırlaştım diyemem ama yavaştan başlıyor heralde artık
esmom07 27+4 hamile olduğumu artık net hissettiğim haftalar kramp başlangıcı ,yorgunluk ,hafiften ağırlasma ve aşırı hareketli bir bebiş😁🙏
Nagehan3437 Bende Aralık annesi olucam nasip olursa ☺️Yavaşatan kalçama ağrılar giriyor ara sıra bide hergece mide yanmam oluyor 😩. Hayırlısıyla geçer inşallah. Şeker testimide henüz yaptıramadım . Yaptıran var mı ?
Annesininportakali53 busbussss heryerde 🤣 hiç durmuyor canım son zamanlara yaklaştığımız için durmadan pozisyon değiştiriyor ve zaten aşırı hareketli bazen yan taraflarda neredeyse belime yakın hissediyorum bazen kasiklarda hissediyorum bazen göbek deligimin üzerinde hissediyorum yani Bi günde 3-4 yerde hissediyorum🥰