Motherbabys Merhaba oksapar 4000 lik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün saat 20.00 da yapmam gerekiyordu bu akşam nasıl olduysa unuttum hiç aksatmadan. 5 dakika önce yaptım sorun olurmu 😔acaba
Conger Motherbabys kan sulandırıcı iğne zaten korkmayın bir şey olmaz ben de çok uzun süre kullandım bir saat BİLe unuttuğum oldu yine de endişeniz geçsin istiyorsanız doktorunuza yazabilirsiniz😊
Conger Motherbabys korkmayın bir kaç saatten bir şey olmaz hemşiremizde aynısını söylemiştitabi sürekli yapmamak gerekiyor ama arada böyle olmasında sıkıntı yok aksatmayın yeter😊
Motherbabys Leyla1938 İnsan tedirgin oluyo hiç unutmayın bir de işin ucunda çocuğu olunca daha farklılaşıyo canım
mor_menekse Motherbabys ben iğneyi başından beri gündüz vuruyorum kahvaltıdan sonra 11 gibi . Akşam 8 gibi de coraspin.sana doktor akşam mi vur dedi
Leyla1938 Motherbabys tabi hiç unutmamak lazım ikinci hamilelik benim tecrübe oldu artik. Ama bende çok saatine takılmiyorum açıkçası yarım saat sonra 1 saat sonra olabiliyor.
Boncukveannsi Motherbabys ben de hiç saatli vuramiyorum ne zaman aklıma gelirse yapıyorum hiç bir şey olmaz
Motherbabys Boncukveannsi Tüp bebekle anne oldum oyuzden herseyden korkar oldum ki şükürler olsun 2 ayım kaldı ALLAH ın izniyle 🤲