1yenianne efemoms_ 35 haftalığım erken doğum riskim var 🤷🏼♀️ Biraz sıkıntılı geçiyor son ay gol yedik
minigiminannesi03 efemoms_ 11+0 sakin rahat hiç bir belirtsiz hamilelik yaşamak güzel sadece turşu limon asermesi harici
Emine_erol Eldgrn aynı haftadayiz sizinle sizinde böyle düz yatınca kasılmalar oluyor mu böyle toplanıyor gibi
efemoms_ 1yenianne hayırlısı olsun canım geçmiş olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın yavrunu içini ferah tut 😊
efemoms_ MadameHappy34 sakin ol kuzum bu moddan hemen çıkmalısın onu varlığını hisset ve mutlu ol bu senin içinde bebeğin içinde en iyisi ve en güzeli
MadameHappy34 efemoms_ teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum ama Her uygulamaya girdiğim de bebeğiniz bu kadar oldu ve resmini görünce.😓üzüntü oluyor.
efemoms_ MadameHappy34 olsun sen yine üzülme bende öyleydim ağlardım düşünürdüm sürekli ama büyüdükçe ona yaklaştıkça daha farklı oluyor
efemoms_ minigiminannesi03 bende öyleyim ya deli gibi turşu yiyorum 😁😁sonra bir mide yanması 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Durulay3 efemoms_ 28 haftalık iş güç temızlık yemek sıcaklar derken ölüyor insan şuan bile salla yapıyorum bu saate 😂 oğlum uyudu bende çalışıyorum
Svalpydn35 efemoms_ gel bı de bna sor sıcaklar ev işleri ve üç yaş yaramaz inat bı oğluşla evet yolun yarısını geçtik çok şükür 🥰