Asyabuse 1prensannesi_ kız ne güzel bir ses o var ya mercimek kadar şeyden güm güm ses geliyor 🥹 Allahın mucizesi işte 🥹
1prensannesi_ Asyabuse demi🥺🥺🥺heyacanla beklıyorum saglıkla kucagımıza alalımda ınsallah cınsıyeti bellimi daha seninkileri ay cok tatlı ya ıkızlar🦋🦋
1prensannesi_ Asyabuse ya benım beraber calıstıgım biri vardi gorsen ekmek vermezler sanarsın boyu 1 metre acaba cocuk dogabılırmı dıye dusunurduk ucuz dogurdu Allah’ın işine bak ya😅
Asyabuse 1prensannesi_ valla mııı kız harbiden neresine sığdırmış 3 taneyi 😁😁 yok canım yaa 2 hafta sonra randevum o zaman belli olur büyük ihtimalle 😇
Hulus 1prensannesi_ bende 20. Hatalarıma kadar sadece sebze meyve ile beslendim. Herseyden tiksindim. Ama şöyle bir deneyin yemeği siz yapmayın başka bir evde yada restorantta yemeyi deneyin .
Asyabuse 1prensannesi_ akrabalardan dolayı bıraktım ben oraları bizimkiler koca gün kim naptı meraklısı 😁 paylaşsan patlaştığının dedikodusunu paylaşmasan bunun da kocası hayırsız mıdır nedir evden çıkamıyolar diyolar 🙄