Altntp Canpolat bende 2 ay oldu doğum yapalı 1 ay sonra büyük tuvalete çıkarken zorlanıyordum sankı yırtılmış gıbı hıc çıkmak ıstemıyorum tuvalete doğumdan sonra böyle şeyler oluyormus dıyorlar
Ebrulimomm Canpolat ben de bekarken basur sorunu yaşamıştım hatta kanama falan yapmıştı o zamanlar , ben doğal zeytinyağı sürdüm hem yumuşattı hem de çok iyi geldi koşa sürede geçmişti size de faydası olur mu bilmem ama deneyebilirsiniz bir zararı olmaz zeytinyağının
Mammy123 Ebrulimomm aynen bendede var şuan bende hakiki zeytinyağı sürüyorum çok fayda ediyor rahatlatıyor baya bir pamuğa dökün koyun o bölgeye kalsın belli süre sık sık yenile rahatlarsın inşallah
Canpolat Avcib En kısa zamanda anlatıcam post açıcam canım şuan hem dikişler ,hem basur ,hemde göğüs acısı gerçekten üçü bir arada yani o yüzden çok zor oluyor.Ama güzel bir şekilde her detayıyla anlatıcam .
Melekannesiiiii Canpolat bi sor bakalım canım ben hayatımın en zor basurunu doğumdan sonra yaşadım o et çıkıntısı falan tuvalet yaparken basurun kanaması çok acı çektim ya hem basur hem dikiş çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun 🤲🏻
Canpolat Melekannesiiiii Amin canım benim amin gerçekten o kadar zor ki o basur olmasa dikişleri idare edip bebeğime yetişebilirim Allahtan yanımda annem var eşim var Allah razı olsun herşeyimi onlar yapıyor pansumanımı eşim yapıyor 🙈Yani biran önce geçsin diliyorum .
Nur-88 Canpolat aynı durumdayız arkadaşım çare bulmak için bu saatte geldim çok canım acıyor yürüyemiyorum emzirirken ölüyorum mahvolduk
ruzgar0121 Canpolat basurunuz şişmiş ve acıyor muydu bende hamileyim son ayım ve bir haftadır basur cekiyorum şiş ve asla oturup yürüyemiyorum 😞😞 nasıl geçecek bilmiyorum iki tane koca şiş😞 az önce ilk kez bir tanesine dokunabildim içeri ittirdim ama yine çıktı diğeri zaten sert asla dokunamıyorum