Bilgekpn Şuan 33+6 yız 31. Haftadan bu yana erken doğum riskim var ve resmen 2 haftadır ishalim doktoruma söylediğim de erken doğum belirtileri onlar demişti malesef 😕
68Tazeanne Bilgekpn ayy vaktinde kucağınıza alırsınız inşallah minnakınızı 🌸💞 benim için doğum belirtisiyse ne mutlu 🥲
68Tazeanne simgekaya aman öyle olsun boşa çekmemiş olayım şu durumu 😑 şimdi de midem ağzımda afedersiniz sürekli kusma isteği 😩 anacığımın kıymetini nasıl anladım nasııılll 🥲
Mrv135 yagmur_s 37+5 bir süredir böyleyim bebeğin başı baskı yapıyormuş geçen salı baktı doktor ama ondan önce de sık büyük tuvalete çıkıyordum ve hala gelmedi Çarşamba sezaryan var.
yagmur_s Mrv135 😳😳😳 ay ciddi misinnnn. Sağlıkla gelsin inşallah. Veb de uyudum biraz şimdi yine sancım var gibi yok gibi karma karışık. Bebek aşırı hareketli şu an canımı acıtıyor aşağıdan resmen çıkacak sanıyorum 😳😂
68Tazeanne Aldım kızlaaar bebemi kucağıma, bugün kontrole geldim 5 cm açıklığım varmış direk suniyle doğurttular
mavisssss16 68Tazeanne Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲 Sancılarınız kasılmalarınız varmıydı öncesinde 5 cm açılmanız varmış?