Benimle aynı haftada olan varmı, nasıl geciyor ? Benim icin zaman cok hızlı geciyor ve birsürü eksiğimiz var zaman yavaşlasın istiyorum asla yetişmicek cok stresli bir dönemden geciyorum🙁
Bu ara 4gündür felan parca oarca sümüksü birşey geliyor akıntı değil ama baya sümüksü ama kansız nişan olabilir mi sizce korktum acıkcası erken doğum riskimde var cünki pazartesi kontrolüm var cok merak ediyorum kac kilo olmuş 🙈
35. Hafta ve son 35 gün🥹
Nişan pembemsi oluyor canım şeffaf akıntı bende de var benim de erken doğum riskim vardı açıklığım olduğu icin korkma o akıntı normal sağlıklı olan şeffaf ve beyaz zaten
Melismelo 39 gün sezeryan olduğu için 29. Bu aralar bayağı evhamlıyım vajinaya baskı yapıyor falan benimde değişik değişik akıntılarım oluyor sümüksü gibi normal bence en son 33+5te 2500 gramdı oğluş🥰
Noname9492 33+5de 2260gramdı bendede 🥰 sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah 🙈♥️
Senanurhakan teşekür ederim🥰
Melismelo 35+0 ım benim ara ara karnıma agrı giriyor bebeğim de çok haraketli. Akıntı bendede oluyor bazen ama normal o nişan değildir diye düşünüyorum. Eksiklerim tamam ama yıkama ütü yapmadım hastane cantası hazırlamadım beşiği falan kurmadım. Benimde gözümde büyüyor haftaya yapacagım inşallah:)