SareSumeyra Kubranur11 Bende 35+4 üm şimdiden başlasam erken mi olur. Çok da erken doğmasın gelişimini tamamlasın istiyorum 37 den sonra mı yapılmalı acaba
Kubranur11 SareSumeyra ben 35 bile olmadan basladim canim 34 civariydim emin ol şap diye gelmiyor bak halen bekliyorum gelmeye hic niyeti yok ilk gebelikler biraz zor oluyor cunku .. eger riskli gebeligin yoksa kesinlkle basla derim.. ben 36 da bile gelmesini isterdim cunku gittikce zorlasiyor ilk gebeliklerde bebekte buyuyor normlde zorlasiyor ..
Gamzenur0809 Avcib bılmıyorum bıde karnım adet sancısı gıbı sancı oldu acaba wc sancısımı dedı. Sonra gecti ufaktan başlıyor mu acaba
SareSumeyra Kubranur11 Yalnız benim ilk gebelik değil 2. Gebelik :) Ama ilki sezeryandı ikinciyi normal denemek istiyorum doktorum yaptırıyor inşallah yapabilirim
Kubranur11 SareSumeyra o zamn isler degisir canım doktorunla konuş yavas yavas yap sen ssvd yyapacagin icin kesinkle suni sanci takilmaz kendi sancilarin gelmesi gerekiyor belki az az yptirir bunlari..bide ne kadar cok bu hftlarda olursan daha cabuk yparsin brbek kucukken şap diye gelir cok zorlamadan
Porsuk7062 SareSumeyra Ben de sese ve istiyorum Rabbim inşallah gönlümüze göre verir sağ Salim çocuklarımızı kucağımıza alırız
SareSumeyra Kubranur11 Evet canım bebek de haftasına göre küçük geliyor kilosu falan zayıf olursa inşallah yapabilirim
Kubranur11 SareSumeyra SareSumeyra insallah canim bende ebeyim ssvd yapan hastalarimiz oluyordu cok nadir ama cok 40 i doldurmadan olursa daha iyi
beyzayse Kubranur11 merhaba 38+2yim hiç açılma yok biz de korunmasız cinsel ilişki deneyeceğiz ama ilişkiden sonra kanama veya leke gelirse ne yapmalıyız hastaneye gitmeli miyiz
Kubranur11 beyzayse nisanın olmadigi surece akıntı gelmiyor parca parca veyaa dolu dolu kan gelmedigi surece akinti gotmene gerek yok diye dusunuyorum.. benden renkli degil ama seffaf akinti geliyor hergun krounmasiz ilsikide bulunuyoruz gitmiyorum ben bebegin ahreketlerinide takip ediyorum.. kahberengi veya kanlida gelse gitmem hemn takip ederimm.. bu arada gebeligin basindan beri once hafta 1 di belli aya kadr sonra hafta 2 sonra gun asiri smdi 33 ten beri hergun iliskide bulunduk..33 ten snra hergun olan korunmasiz iliski bu arada. Kendimde ebeyim ben suyumda gelse hemen cikmam evden bebek oyle hemen gelck bisey degil cunku 🥰🥰🙂 ilk gebeliklerde yanin🙂🙂
SareSumeyra Kubranur11 bende doğum eğitimi almıştım o yüzden biliyorum nişan da gelse su da gelse hemen doğmazmış telaşa kapılmamak gerekiyormuş
Kubranur11 SareSumeyra aynen oylee ilk gebelikte zor yani filmlerdeki gbi tek sancida hemn su geldigi dogurmak yok gunlerce bekleyen hasta var suyu gelip nisanı gelip 🙂🙂Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah
nmtock41 Avcib pilates topunda hergün 10 dk hareketler, çömelme bacak hareketleri , hareketsiz kalmayın hiç yürüyüşler yapın kısa kısa , nefes egzersizleri, meditasyon 🧘♂️ hurma yiyebilirsiniz günde 7 tane
eliffs95 Kubranur11 Aminn Amin İnşaAllah kardeşim 🤲🏻🤲🏻 bende 35 haftadan sonra dediklerinizi uygulayacağım İnşaAllah ilk gebeliğim korkuda var haliyle ama henüz 27 haftalığım 😊
Meryyyy35 Kubranur11 valla benimde eşim korkuyor bebeğe bişey olucak diye ilişkiyi girmeyi kabul etmiyor😅 bu dördüncü ama adam hala korkuyor bakalım yarın geceden itibaren tam 37 haftalık olucaz
Kubranur11 Meryyyy35 benimkide korkuyor yaklasmiyordu bana zorla ikna ettim bebegimizi dusun gelicek diye 🥰🥰 smdi her iliskiden snra bu gece gidiyormuyuz doguma diyor 😂😂
Meryyyy35 Kubranur11 hahahah geçen gün dedim yok acelesi diyor ne zaman isterse o zaman gelsin diyor gülüyor 🤣