Gamzenur0809 Avcib bugun plates topu aldım kullandım bebegı asagıda hıssedıyorum bugun farklı gelıyor bana acaba toptanmı dıyom bu kadar cabuk mu etkı edecek dıyorum ama bılmıyorum
TinyBabys Avcib sıcak duş, squat, yer silme hareketi, korunmasız ilişki, merdiven inip çıkma işe yarıyor. Sancınız başlarsa da suyunuz kanamanız gelmezse evde biraz sancı çekmenizi tavsiye ederim. Sancı geldikçe de derin nefes alarak squat çok iyi geliyor.
Arife2736 Avcib patlatıyorum bombayı hemen olsun diyenler 3 gün peşpeşe sabah akşam dut kurusu çayı doğum başlatıyor sancılarınız oluyor denedim arkadaslar yanlız hikayem çok komik başka bir rahatsızlığım vardı eşim internetten okumuş dut kurusu çayı iyi gelir diye cahillik doktora falan sormadık çünkü 2 hafta her gün hastanelere gittim geldim bikmistim artık sormadan içtim 2 gün sabah akşam 3 gün bı sancı basladi daha douguma çok var bir ay falan neyse eşim evde yok evde tür atıyorum en son aradım ablam falan apar topar geldiler hastaneye gittik sancı var gözüküyor ama açılma yok tabi bişi söylemedim korkudan ben sancıları durdurmak için bir iğne bir serum sonra eve geldim çok geçmedi tam 2 hafta sonra 38+5 oğlumu aldım kucağıma daha sonradan oğlumun takibini yapan hemşireye söyledim çok kızdı meğerse dut kurusu sancıları başlatıyor doğumu aktiflestiriyormus 🤣🤣🤣🤣
Kubranur11 Avcib bende 37+4 um bugum 35 ten beri hergun korunmasiz ilisski squayt gogus masaji perine masaji yuruyus merdiven inme cikma herseyi gunluk yaoiyorum 2 cm aciklk var dahim kendini hazirlamis dedi doktor şap diye acilcak gibi dedi ama bakalım bekliyoruz..sizde bunları yaoin hurma da yiyorum bu arada
Avcib Kubranur11 yaa ben ilişkiye giremiyorum eşim geri kaliyor ağrım olur diye ama diğerlerini yapsam ise yarar mı açıklık hiç bakmadılar bilmiyorum olup olmadigini
SareSumeyra Kubranur11 Bende 35+4 üm şimdiden başlasam erken mi olur. Çok da erken doğmasın gelişimini tamamlasın istiyorum 37 den sonra mı yapılmalı acaba
Meryyyy35 Kubranur11 valla benimde eşim korkuyor bebeğe bişey olucak diye ilişkiyi girmeyi kabul etmiyor😅 bu dördüncü ama adam hala korkuyor bakalım yarın geceden itibaren tam 37 haftalık olucaz
Kubranur11 Avcib benim esimde korkuyor ama ben cesaretlendiriyorum koruasiz olmasi lazim icine bosalsin rahim agzinj yumusatiyor sperm suni sanci serumunun icindeki maddeden sperm hucreleri cok faydalı… Hergun korunmasiz iliski olsun.. benim rahim agzi o kadr yumuşamıskı doktor diyo harikaa elimle acsam tık diye 10 cm olursun ama sancinla acilsin diyo .. kendimde ebeyim tum hastalarimizda cok faydasini gorduk
Kubranur11 Yasemincevik06 sen sirt ustu olman lazim canım esin cok yuklenmicek onemli olan eger bi skntin yoksa riskli gebeligin yani korunmasiz iliski olsun sen sirt ustuyken icine bosalsin hergun yapın. Rahim agzini yumusatiyor.. ben 35 den beri bu seklde 37+4 um doktorum diyo 40 haftalik bi kadinin bile rahim agzi su an seninki gbi degil elle acsam tık diye acilcal diyo cok incelmis 2 cm acikligim var zaten.. kendimde ebeyim tum hastalarimizda faydasini cok gorduk
beyzayse Kubranur11 merhaba 38+2yim hiç açılma yok biz de korunmasız cinsel ilişki deneyeceğiz ama ilişkiden sonra kanama veya leke gelirse ne yapmalıyız hastaneye gitmeli miyiz
elifgenc Kubranur11 ilişki sıklığı ne olmalı peki bunun için acaba? Bir de kaçıncı haftadan sonrası için tavsiye ediliyor
Gamzenur0809 Avcib bılmıyorum bıde karnım adet sancısı gıbı sancı oldu acaba wc sancısımı dedı. Sonra gecti ufaktan başlıyor mu acaba
Gunesesila Arife2736 merhaba dut kurusu çayını nasıl yaptınız bende 39+1 haftalık oldum pazartesi suni sancı vericekler ama kendi sancilarim başlasın istiyorum
Arife2736 Avcib ama muhakkak doktorunuza danışın arkadaşlar kendi başınıza bir iş yapmayin bizimki kesinlikle cahillik şuan asla doktoruma sormadan haraket etmem asla aksi bı durum olabilirdi bebeğe zarar verebilirdik gülüyorum ama evladım sağlıklı bir şekilde.kucagimda olduğu için