SbhtYlmz Boncukveannsi çok yorgun olduğunuz için hareket etmiyo olabilir içinize korku vermeyin.dinlenin ve takip edin bişey olmaz
girl_boy_annesi Boncukveannsi o eltinin ağzına bir tane çarpmak istedim ne saçma insan ya öyle bir şey Denir mi inşallah bir şey olmaz canım
Babytwo2 2gebe daha önce bebeğinin kalbi durmuş . Ondan dolayı korkuları olabilir çok normal . Ha evet bu korkular belki bizim için çok anlamsız gelebilir ama sonuçta bir travma yaşayınca bazen mantık devreden çıkabilir . Anlamak lazım .
lavinia12_ Boncukveannsi bütün postlarimiz bebeğime bir şey olurmu bilmem ne biraz akışına bırakın lütfen çok abartmayin
Boncukveannsi lavinia12_ daha önce evladımı kayıp eden biriyim sizce nasıl bu kadar akışına bırakılırim her an bu bebeğim de kayıp edicem endişesi var içimde keşke dediğiniz kadar kolay olsa herşey ☺️
emsef Boncukveannsi kuzu gönlünü ferah tut ben bugün evi a dan z ye temizleyip yemek yapıp birde üstüne bir saatlik yürüyüşe çıktım kalçam belim felaket ağrıyor. Rabbim onu öyle güzel koruyor saklıyor ki Allah’ın izniyle kolay kolay bir şey olmaz emin ol bende 17 haftalığım bu arada
Hilal-95 Boncukveannsi ay ben yalnıs okudum pardon ozmaan bsy olmaz kuzum inşallah 🙏🏻 Ben çaydanlık kaldırmıyordum ilk dönem bu korkular oluyor hiç bitmiyor aslında o korkular doğunca daha fazla olarak devam edıyor🤣