Papatyam19273 Zehross03 benimde 7 gün var bugün acayip sancı vardı ama akşama doğru geçti sizinde gecmis miydi yoksa devamlı mi oluyordu
Papatyaberen Papatyam19273 iki hamileliğimdede tek taraflı kasığımda ara ara batma gibi bir his oldu hatta ikinci hamileliğimi öyle anladım
Nur680 Emirsmomm bnde 1 günlük geçikme var göğüs hassasiyeti başladı 1 hafta önceden kaşık ve bel ağrısı var bir de bir bardak su içsem idrara çıkıyorum hsg çektirdim 1 ay önce adete 5 gün kala verdim kan 2.0 çıktı gecikince ver dedi doktor
Elifinbezelyesi Papatyam19273 kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ama normal regl kasık ağrısından daha rahim üzeri ve fazla
CananDuru Papatyam19273 Vallahi bende 2 gebeligimde de belirtiler ayniydı ilk uykuya düşüyorum ben asla uyanamiyordum ve kafamınkoyfugum yerde uyuyordum sonrakinise geceleri gelen eksili seyler yeme istegi 🙈🙈
Namia Kızlar bende pco var adetim 23 gün gecikti ve adetim 1hafta geciktiginde test yaptim pozitif çıktı bel ve kasık ağrısı vardi kan testi verdim geçen hafta negatif çıktı dün pıhtı gibi kahverengi akıntı geldi şimdide beyaz akıntı devam ediyor bide şimdi baş ağrısı ve mide bulantısı var sizce pcodan mı acaba
Nur680 Semanur-51 aynı durumlar bnde de var kasik bel ağrısı göğüs hassasiyeti iştahım çok açıldı 1 günlük geçikme vâr
busra095 Papatyam19273 aşırı göğüs hassasiyeti, sırtımın tamamında sivilceler çıkmıştı ve o ara sürekli bir uyku hali vardı. Yine de bunların hamilelik belirtisi olduğunu düşünmemiştim çünkü o kadar uzaktım hamile olduğum düşüncesine. Sonda öylesine test yaptım tak tak iki çizgi. 😀 7 haftalık hamileymişim düşünün yani… 🤦🏻♀️
Pearlyy Fazlaca şişkinlik, geri kalan her şey standart bir regl dönemini anımsatıyordu. Kasık ağrıları, huzursuzluk göğüs hassasiyeti.
Dilek-K0 Papatyam19273 kasığım çok ağrıyordu regl sancısından daha ağır dı ve hep uykum geliyordu göğüslerimi demiyorum bile 😂