Tusami Papatyam19273 daha bilmiyordum hamile olduğumu.adete bir hafta kala mide yanması mide ekşimesi oldu. Yemek yiyordum bir saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyordum. İlk belirti bunlardı.Adet günü geçince klasik mide bulantısı göğüs ağrısı.
balkizinbebegii Papatyam19273 aşırı aşırı halsizlik kolumu bile kaldırmak istemiyordum bide hafiften kasık ağrısı oldu ama regle benziyor zaten onu ayırt edemezsiniz
Derya-38 Papatyam19273 Benimde iştahım açılmıştı ama adetim gecikmişti onun dışında bulantı şimdiki gebeliğimde erken başladı 14 haftayı dokduracaz hala bitmedi hele koku hassasiyetinden bahsetmek istemiyorum evime girmek istemiyordum ve kendi vücudumun kokusunda rahatsız oluyordum cinsiyeti çok merak ediyorum bu arada 😂😂
Ezgiselcuk Papatyam19273 bende normalde aşırı sinirli bir insanımdır eşim çok şikayetçidir bu durumdan hamile kalınca bi uysallaştım sinirlerim alındı sakin bir insan oldum o zamanlar demiştim var bende bişey😂 doğumuma 1 hafta kaldı inşallah bundan sonra hep böyle olurum😂
Gulsahrecep Papatyam19273 ben hiç belirti yaşamadım genelde zaten çok belirti olmuyor başlarda bende regl gecikti ihtimal vermeden öylesine test yaptım ve pozitif çıktı bence en belirgin belirti adet gecikmesi eger genelde hiç gecikmiyorsa yada 2-3 gün gecikiyorsa 4 günde test yapılmalı bence 😍
Sans45 Papatyam19273 uyuyordum hep şimdi hamileyim yine uyuyorum ve iştahsızlık var bulantı kusma baş dönmesi ağır geçiyor biraz 6 haftalık olduk Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Bebegim0101 Sans45 tam nezaman basladi belirtiniz acaba bende yarin 5 haftalk oluyorum ama bi belirti yok.
Duha190 Günüm geçene kadar hiçbir belirti yaşamadım bir hafta sonrasında ara ara gelen kasık ağrıları ve şiddetli göğüs hassasiyeti 🤷🏻♀️
essbek Papatyam19273 çok acıkıyodum böyle birşey yerken de çok iştahlı yiyodum bide bianda sigaradan tiksindim
Ayseenurk Papatyam19273 benim her iki hamileliğimde de tansiyon düşmesi oldu ya tansiyon düşünce mide bulantısı da yazar ya ona bağlamıştım. Hemde reglime bir hafta on güne vardı böyle oldugunda iki gebeligimde de erken döllenme olduğu için erken belirtiler yaşadım
Bilgee_yel Papatyam19273 sırt ağrısı halsizlik ve bende kasıklarda ağrı oldu hemen bir hafta sonra bulantım başladı
betulebrar61 Bende uyku hali vardı sürekli gündüz uyku bide arada bir nadir yani baş dönmesi okadar ☺️ normalde adet agril günüm de olur ama bu durumda bir hafta önce kasıklarımda vardı agri
Zehross03 Adetten 7 8 gün önce adet sancısı baslamıstı normalde olmuyordu test yaptım ögrendim 8 kala :)
Papatyam19273 Zehross03 benimde 7 gün var bugün acayip sancı vardı ama akşama doğru geçti sizinde gecmis miydi yoksa devamlı mi oluyordu