Seda_keskin_bozanli Papatyam19273 benim karnım ağrıyordu belime atiyodu ağrısı göğüs hassasiyetin de vardi adetim 3 gün falan gecikmisti birde test yaptım pozitif çıktı inanamadim tabiki birdaha yapınca oda pozitif çıktı sonra kadın doğuma gidince 3 haftalık olduğunu öğrendik bebisimizin 😇😇
ZF_izmir Hamilelik Yolculuğu ne kadar kişisel herkesin farklı farklı deneyimleri💜👶🏼Benim 2 defa başım döndü dizilerde ki gibi😁 zaten istediğimiz bir dönemdi sonra test yaptım pozitif çıktı. ilerleyen zamanlarda da halsizlik başka belirti olmadı ilk 3 ayda…
Nazlican46 Papatyam19273 Bence iştah daha cok sonradan açılıyor diye biliyorum ama herkeste farklı olabilir tabiki bende vajinal beyaz akıntı artışı vardı ve sık sık idrara çıkıyordum
Naviber Papatyam19273 Mide yanması ve mide bulantısı ve bacakların çok güçsüz olması. Bende bunlar vardı.
Anakralicee Aşırı kaşıntı vardı benim vücudum da uyuz oldum heralde diye düşünüyordum 😝halsizlik uyku hali bulantı olmuştu
alpseda_ Anakralicee evet ben kaşıntıdan uyuyamıyorum akşamlar başlıyor sabah 6 7 gibi uyuyordum sizde nasıl oluyordu?
Papatyam19273 Merimelek canım daha adetime bir hafta var adet gecikmesi yaşarsam hemen yapacağım testi 🙈😊😊
Burcubal35 Merhabalar bende 10 gün oldu inanaılmaz bacak agrısı ve bel agrısı var hamile oldugumu anlamama 15 gün var böyle belirtiler yaşayan varmı ?
06nurrrr Papatyam19273 kasık ağrısından geberiyordum diyebilirim kaynanam görümcem izin verseydi hastaneye o gün gidip öğrencektm maalesef 1 hafta sonra öğrendim
busra14044 Papatyam19273 adete bir hafta kala sadece bir kere fena başım dönmüştü markette düşecek gibi olmuştum ama sabah olduğu için aç olmama yormustum anlamadım, bide adet ağrısı gibi kasik ağrım ve batma olmuştu yine anlamamıştım adet olucam diye bekliyordum 😁