denizmanzarasi Kızlar robot süpürgelerden memnun musunuz? Eğer memnunsanız marka ve model önerisi yapar mısınız? 🌸
Melikemercimek Ben de çöp istasyonluları merak ediyordum aslında memnunlar mı diye baya da pahalı istasyonlular
birmeleginannesiiii Melikemercimek ben memnunum fazlasıyla. İnan büyük kolaylık şuan 38 haftalık hamileyim, kendisi boşaltmasaydı her süpürmede boşaltamazdım gücüm yok çünkü. Bebek olduktan sonra da hayat kurtarır
Asyabuse Xiomi vacuum mop pro 2 canım yol arkadaşım o benim Çamaşır makinesinden sonra en en iş kolaylaştıran icat bence 😂
Rumuz123456 Xiaomi mop pro var bende de çok memnuum özellikle hamilelik döneminde çok işime yardı her gün onu çalıştırıyorum dip bucak temizliyor, kendim sadece haftada bir büyük süpürgeyle süpürüyorum
Asyabuse denizmanzarasi ay canıım ikiside mükemmel ☺️☺️ Şu an hangisinden vazgeçebilirim diye düşündüm öyle bi durumda robottan vazgeçerim çünkü düzgün balkonum yok çamaşır kurutcak yerim yok. Robot olmasada şarjlı dik süpürgelerde çok iş görüyor büyük süpürgeyi bi oraya çek bi buraya çek bi de kablosu yetmez ordan al tak o yoruyor insanı . Bence kurutma al bi de ortalama fiyatta bi dik süpürge sonra bütçeni ayalryınca da robot alırsın ☺️☺️☺️☺️
Nur2031 denizmanzarasi şimdiki aklım olsa kurutma makinesi alırım kışın çamaşır as kurumasını bekle eziyet 🤦♀️hele birde 2 tane bebe varsa 🤦♀️ şimdi 3.cuye hamielyim kışın çamaşır işini ne yaparım bilmem 🤦♀️ borcumuz olmasa hemen gider alırdım inan 🤦♀️ robot süpürge bende kullanıyorum ama evet büyük rahatlık ama inan koltuklarn üstünü falan almaya her gün gene büyük kablolu süpürgemi çıkarmak zorunda kalıyorum cnku çocuklardan dolayı çok kirleniyor koltukların ustunude süpürmesem olmuyor 🤦♀️ borçlarimiz bitsin ilk iş kablosuz dikey süpürge ve kurutma makinesi almak olacak
Melikemercimek denizmanzarasi dimi ya benim de hayalim doğuma kadar alabiliriz inşallah fiyatlar coşmuş
Melikemercimek Asyabuse tavsiye eder misiniz kendi kurutma makinenizi hangisi . Birde kurutma makine alırken neye dikkat etmeliyiz acaba
denizmanzarasi Asyabuse geçen anneme bosch dip süpürge aldık hem çok hafif hem de çok rahat ama robotlarla aynı fiyat 😁 kurutma kesinlikle hayat kurtarıcı birçok tanıdığımda var çok memnunlar
birmeleginannesiiii denizmanzarasi roidmi Eve Plus öneriyorum, ben de öneri üzerine aldım aşşşırı memnunum çöpünü bile kendisi boşaltıyor. Kesinlikle tavsiye ederim