Ebrucum Elsanur geçen ay muayene ücreti 340₺ iken sormuştum 5050 normal 5500 sezeryan demişlerdi herşey içinde bir gece kalma oda süslemesi 20 poz profesyonel çekim bebek ilk kontrolü vs
NM_mom Ben memorial bahçelievlerde 1100 ödüyorum da muayeneye ulusta ki livle ortalama fiyat aynı olduğu için soruyorum yani, doğum paketini sormuş muydunuz ne kadardı
ftmdyn22 Ebrucum bende Gaziantep’te yaşıyorum ama özel BOSSAN hastanesine gidiyorum muayene ücreti en son bir kaç hafta önce gittiğimde 280’di ve gayette memnunum doktorumdan 🥰ama her gidişimde oradada ücret değişiyor 😕
Ebrucum Sevensevilen 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ben ilk gittiğim günden beri soruyorum doğum paketi yok diyor hastahane
Ebrucum Mucize_24 ben Hatice Şahin bıkmaz a gidiyorum aşırı memnundum ya doktorumun Güler yüzlülüğü olsun ilgisi yarım saat herşeyi detaylıca anlatması ve en önemlisi ne zaman soru sorsam mutlaka cevap vermesi.. yapacak birşey yok artık ne kadar zam gelirse gelsin o hastahaneden vazgeçeceğimi sanmıyorum
Yldzdlk Ebrucum evet bende Hatice hanımdan çok memnunum gerçekten çok naif tatlı bir doktor kaç haftalık hamilesiniz
Ebrucum Sevensevilen oyalıyorlar gibime geldi ben ilk öğrendiğimde (5 haftalıkken) gittiğimde de aynı şekilde hazırlama aşamasındayız demişlerdi her gittiğimde soruyorum asla hazırlayamadılar şimdi 18 haftadayız
Sevensevilen Ebrucum evet oyalıyorlar o halde. Diğer hastanelerde de böyle mi bilmiyorum ama şubattan beri kaç kez zam geldi live