Ebrucum Kızlar 4.5 aylık hamileyim öğrendiğimden beri liv hospital Gaziantep’e gidiyorum çok çok memnunum ama dün fiyatlara zam geldiğini öğrendim muayene ücreti 340₺ den 515₺ ye çıkmış. Biz eski hastaları eski fiyattan mı devam ederiz yoksa bizlere de zamlı fiyattan mı hizmet sunarlar? Eğer zamlar bizi de kapsar ise Doğum 2023 Şubat görünüyor o zamana kadar iki zam daha görürüz…
meleklerin_annesii Ebrucum keşke doğum paketi alsaydınız , bende özele gidiyorum Ankara’da oturuyorum , bi kan testi falan verdim 800 bayılınca ertesi günü doğum paketi aldım daha mantıklı oluyor çünki
Xxxl Ebrucum bende lig hospitala gidiyorum canım hatta pazartesi randevum var gerçekten 515₺ mi olmuş şoktayım resmen geçen ay da zam gelmişti 340₺ olmuştu oha ya
Sevensevilen Ebrucum tabi ki yeni fiyattan devam edeceğiz 😭 Doğum paketi diye bir şey olduğunu çok sonra öğrendim. Bilseydim baştan yapardım
Soruyorumm Ebrucum ben ankara live gidiyom hemen doğum paketi aldım sonra doğum oaketlerine de zam geldi yaptıgım doğru bir karardı hemen paket almak
Ebrucum Sevensevilen 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ben ilk gittiğim günden beri soruyorum doğum paketi yok diyor hastahane
meleklerin_annesii NM_mom senin bebeğini öğrendiğin anda gidiyorsun , doğuma kadar olcak bütün test ve tahliller , doğum , ve doğumdan sonraki ilk 1 kez bebek ve senin muayene ücretini kapsıyor
Eda06 meleklerin_annesii canım ben yozgattayım doktorum oğluma hamileyken Gökhan beydi şimdi ankara liv hastanesinde başlamış o yüzden sordum. İkinciye hamileyim mağlesef yozgatta özel hastane yok
Soruyorumm Ebrucum bence doğum üçretini falan şimdiden ödeyin fiyatta anlaşın daha da zam gelir yeni yıldan sonra falanda
askbebek Kız istanbul liv ulus hospitalda 1200₺ muayeneler Dua et bence 🤣 ben medipole 600₺ Ödüyorum düşün yani
Mucize_24 Ebrucum Evet bende az önce aradım 9 Eylül itibariyle zam gelmiş. Siz hangi doktora gidiyorsunuz. Ben Eda Deniz Atkın’a gitmeyi düşünüyorum
Ebrucum Mucize_24 ben Hatice Şahin bıkmaz a gidiyorum aşırı memnundum ya doktorumun Güler yüzlülüğü olsun ilgisi yarım saat herşeyi detaylıca anlatması ve en önemlisi ne zaman soru sorsam mutlaka cevap vermesi.. yapacak birşey yok artık ne kadar zam gelirse gelsin o hastahaneden vazgeçeceğimi sanmıyorum
Yldzdlk Bende Gaziantep Liv de Hatice hanima gidiyorum. Şaka gibi gerçekten birden bu kadar artmalari hiç iyi olmadı. 🤦♀️