[silindi] Kızlar günaydın, 13 haftalığım kabızlık sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı karnım 2 günde davul gibi şişti çok rahatsız ediyor wc ye çıkamamak 😔
Gurbetkusu_43 [silindi] Magnezyum kullanıyor musun? Kullanmıyorsan doktorundan mutlaka iste. Eğer onu düzenli olarak kullanırsan kabızlık problemi de yaşamazsın canm.
Nisa3434 [silindi] canım bende ilk magnezyum denemişti düzelmezse duphalac mı ne öyle bi şurup deniyor doktoruna görün mutlaka benimki magnezyumla çözülmüştü
Tugcesena [silindi] magnezyum meselesini bilmiyorum henüz benim hamileliğim çok çok yeni ama doktorum bana kabız olmamak için duphalac kullandırıyor yani kabızlık olduğu durumlarda yarım kapak içiyorum. Duphalac veya osmolak doktorunuza sorun mutlaka olur mu
[silindi] Gurbetkusu_43 devlette 17. Haftada gel dedi vitamin bişey hiç vermedi, özele gideyim önümüzdeki hafta diye düşündüm bende şuan tek tsh için kullanıyorum aylardır
Aysenurozs Gurbetkusu_43 ben 17. Haftadayım magnezyumu akşam yatmadan 1 saat felan içiyorum ama özellikle akşam yemeğinden sonra aşırı bir gaz oluyor ağrı yapıyor neden acaba hiç anlamadım soda felan da içiyorum
Gurbetkusu_43 Aysenurozs Belki size yazdığı marka size iyi gelmiyordur. Doktorunuza mutlaka bu konuyu danışın. Belki farklı bir marka daha iyi gelir.
aogoya Aysenurozs doktorunuza cranberry Li probiyotiki sorun bana onu tavsiye etti çok iyi geldi bana hiç bir yan etkisi yok
Aysenurozs Gurbetkusu_43 söyledim ama bu süreçte bu şekilde olması çok normal dedi bilmiyorum anlamadım bende 😞
Merve0092 [silindi] bana doktorum iki kayısı iki incir iki erik üç kaşık zeytinyağı bal bunları blender sen geçir sabah aç karnına bi tatlı kaşığı ye dedi işe yarıyor yap canım
aogoya [silindi] bağırdaklarımdan şikayetçiydim bende anormal bi ağrı vardı gaz sancı vs ceanberry li probiyotik kullan dedi doktorum çokta iyi geldi açıkçası tabi doktorunuza danışarak kullanmaya başlayın
Aysenurozs aogoya gittiğimde tekrar bir sorayım teşekkür ederim kabızlık problemim yok aslında ama demekki hazmedemiyor midem şişiyor
aogoya Aysenurozs o dediğim şey bağırsak hareketini ve o dolaşımı düzenliyor be idrar yolu enfeksiyonundan koruyor aşırı sağlıklı şeyleri bar sizde araştırın isterseniz kız kardeşim eczacı o söylemişti doktorda çok iyi olur kullan demişti
minigiminannesi03 [silindi] bolca şu ve süt içiyorum kayısı kabızlık yaşamıyorum.misafirlige gittiğim gün yada bana gelindiği gün maf oluyorum kimse olmazsa rahatça yapabiliyorum tuvalletimi
Kudrett [silindi] benimde vardı ama bamya ekşisi yemeği çok iyi geliyor bir büyüğümüzün tavsiyesiyle yedim hiç sevmem ama o kadar rahatladım ki doğal yöntem olarak bunu önerebilirim 🥰