Melike_Atalan Haftasına göre, damarın birinden beslenemediği için bebişi 200-300gr gelişim geriliği yaşayan oldu mu kızlar? Ne yaptınız bu durumda?
CananDuru Melike_Atalan canım ben gerilik yasamadim ama rahim damarlarımda direnç vardı. Bunu da 20. Haftamda cok cok iyi bir peritinolagda ayrintili ultrasona girdigimde kendisi farketti hemen acilen her gece bir coraspin icmeye basladim onun ongorusu ile. Gerilim olmadi ama son 3 hafta kiloda pek fark yasanmadı 100 grm belki almisti. Yine de sin haftaya kadar coraspin sayesinde sorunsuz geldik
mor_menekse1 Melike_Atalan ikiz gebeliğimde gelişim geriliği oldu bir bebegim beslenmedi erken dogum yaptım 30 hf çok şükür gecti o kabus günler 27 hf uyumlu dogdular inşAllah sizde düzelme olur yakalar haftasını
ikizannesi17 Melike_Atalan benim 3 hafta geriden geliyor protein kaçağı da çıktı besleyen boruda dirençte var. Crospin yazdılar ve kan sulandırıcı iğne vuruluyorum direncin azalması için tam 37+0 da doğum yaptircaklqr son 12 gün kaldı şuan 2100 gram gözüküyor bebeğim umarım kuveze girmeden kucağıma alabilirim. Erken fark edildiğinde o kadar büyük sorunlara yol açmadan kontrol altına alınabiliyor erken ogrendiyseniz bu iyi bişey en fazla bı kaç hafta erken doğum olur o kadar Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallah ❤️🙏🙏
Semhil Ben bugün 28 haftayım bebeğim 23 hafta ile uyumlu görünüyor suyu da çok az sağlıklı ölçüm yapılamıyor
Melike_Atalan Semhil ben de ölçüm açısından yanlış olma ihtimalini düşünüyorum aslinda.bizim tek sıkıntımız haftasına göre gr olark az. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.🙏🏻
Semhil Hastaneye yatışım yapılıcaktı istemedim önceki gebeliğimde de bu şekilde oldu hastaneye gittim hemen aldılar bebeğimi kaybettim bu sefer gitmek istemiyorum
Melike_Atalan Semhil 😔 ya ben de çok korkuyorum işte.böyle bir şey olur mu acaba diye.Allah sabır versin canım.
Semhil Çok şükür hissediyorum ama muhtemelen erken doğum olucak sadece zaman kazanmaya çalışıyoruz haftasını ilerletmek için kilo için yapılcak birşey yok artk
Huzur123 Semhil ama riske atma kendini de bebeğini de gelişim geriliği bebeğin beynine zarar verebilir geçmiş olsun
Melike_Atalan Semhil bana da dedi sezeryanla alırız , küvezde kalır, içerde beslenemiyorsa dışarda besleriz diye. Ama ben küvezde kalmasını da istemiyorum bir yandan. Bilmiyorum, inanılmaz canım sıkkın
Melike_Atalan CananDuru öyle bir de a gidiyorum ki inan hiç bir ilaç önermiyor, kan ve d vitamini haricinde.🤦🏻♀️
Melike_Atalan mor_menekse1 çok şükür canım.sevindim senin adına. Erken de doğsa İnsAllah bir sorun yaşamayız.🙏🏻🙏🏻
Pijamaskeliler mor_menekse1 nasıldı acaba bende gerilik sorunu yaşıyorum benimde karnı bacaklar 4 5 hafta geride 32 deyim 1150 kilo 35 cm kan akımları suyu güzel üzülüyorum 36 ya kadar bekletck perinetolog 3 günde bir nst alio🥺
Ayseseray25 Melike_Atalan benimde sağ damarımda çentikleme var bunun için asprine başladık doktorum sadece tansiyon kontrolü düzenli yapmamı söyledi şuanlık şükür Bi sıkıntı yok tek damar olduğu için daha çok dikkatli olmamız lazım sürekli sol tarafıma yatıyorum suan 27+2 haftalık hamileyim doktorum 34de kadar gitmeye çalışıcaz eğer gidemezsek erken doğum olucak büyük ihtimalle rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Semhil Melike_Atalan ben artık düşünmeyi bıraktım rabbime güveniyorum evlatlarımızı bize sağlıklı sıhhatli bağışlayacak