Dün gece pembemsi akıntı ile adet sancısı ile başladı sonrasında 6-7 dakika aralıklarla sancı devam etti.gece acile geldim sancı çıktı ama 0 açıklık.bu yaşadığının katbekat fazlasını yaşarsan gelirsin dediler eve geldim 5 gibi.Evin içinde dolanıp durdum sancı 5 dakikada bire düştü saat 9 da. dedim bu sefer geliyor.Apar topar geldik hastaneye çatı muayenesi yaptı 5 cm açıklık yarı yolu kat etmişsin dedi bir sevindim.Ebe suyumu patlattı nts bağladı 1 saat koridorda sancı çektim.yarim saat yürüdüm tuvaletin gelince söyle alalım dediler en son yeter doğurmak istemiyorum diye ağladığımi hatırlıyorum😂 doğumhaneye aldılar çok tatlı 2 ebe ve yanında 3 tane stajyer vardı.dikis atılırken doğumda onlara ders anlatır gibi anlatiyorlardi bende sanki denek😂ama hepsi çok iyiydi.Bana nasıl ikinmam gerektiğini söylediler uygulamaya çalıştım bir 20 25 dakika geçti tahminimce sonra bebişim doğdu.İcimden çıkınca bir rahatlama geldi.Bebek giydirilirken dikis atıldı bana baya.Odamiza geçtik şuan yanımda hala benim bebeğim olduğuna inanmıyorum.Annem var yanımda yoksa tek başıma birinci gün bakamazdim pinpirikli biriyim galiba.Yinede güzel duygu zamanla alisacaz birbirimize.Allah herkesi sağsalim kavustursun bebeğine inşallah.