SutlacimiYedimmiBen Melekannesi42 acını icimde hissettim inan gözyaşlarıma hakim olamadim bnde ıkı erkek evlat annesiyim o yuzden olsa gerek çok hassasim
Melekannesi42 SutlacimiYedimmiBen rabbim sağlıklı uzun ömürler versin canım hayırlı evlat olsunlar inşallah
haklisinesracim Ayazim80 Ne güzel canım aynı cins iyi oluyor benim de bir kızım var ikinciyi de kız olsun diye çok istedim ikinci erkek oldu bakalım nasıl olacak bir kız Bir oğlan 😊
kitapkurdu Ayazim80 benim de oğlum var. 12 haftalıkken gittik göstermedi cinsiyetini bacaklarını kapattı açmadı 🤭 biz de kız diye umut ediyoruz. Bakalım hayırlısı olsun. Oğlan olsa da üzülmem ya 2 aşkım vardı 3 aşkım olacak 😍
Sddka1996 Ayazim80 bebde iki oğlan annesiyim . Cok guzel bir duygu . Aralarında 5 yaş var . Birbirlerine çok güzel arkadaş oluyorlar . Iyi ki diyorum ikiside erkek olmuş. Anneye cok düşkün oluyor erkekler 😊 şimdi ise kizimi bekliyorum 33 haftalik hamileyim
Halimbey Ayazim80 şu an 12 haftalığım diğer kontrol öğrencez ama yine erkek gibi hissediyorum bir evde 3 erkekle nasıl olcak 🤣🤣😛