uraz_ve_annesi- Vera09 Allah razı olsun 😊benim dönmüştü ama kanalda değildi açıkcası normal doğum için kendime de güvenemiyordum ne kadar istesemde😊 çok şükür sezaryende de hiç sıkıntı da yaşamadım inşallah sizde sağ salim hayırlısıyla alırsınız kucağınıza 🥰
aylinpalaa Vera09 mecburi oldu canım suyum gelmişti suni sancı aldım 8 saat, açılmam olmadı su bitince de sezaryene alındım apar topar
-_Esra_- Vera09 Canım birinci doğumum bebeğimin gelişimi durmuştu 35.haftada o yüzden 2 hafta takip yaptik baktık olmayacak 37de girdim doğuma İkinci bebemde her şey yolunda o yüzden normal sezaryan tarihi olan 38. Haftada alacak canım. Allah seni de bebeğine bağışlasın
2Prensin_annesiii -_Esra_- 37 haftalik banada sezeryan gunu verdi doktorum nasil surecti yani kilosu bebeyin kuvezde oldumu 37 haftada ?
-_Esra_- 2Prensin_annesiii Bir dk bile küveze girmedi canım Sapasağlamdi. 25oo kilo doğdu gelisim geriliği vardı bebeğimde o yüzden 37 oldu. İnşallah sende bebeğini sapasağlam kucagina alırsın 🥰💕
Menengic -_Esra_- merhaba şuanki durumu nasıl? Büyümesi normal olarak devam ediyor mu, benim bebeğimde erken alınacak sanırım şuan 33 hafta ama bebek 31 haftada
2Prensin_annesiii -_Esra_- cok sukur iyi olsun masallah ben 34+5 te gittiyimde 2.750 qr 37 ye gun verdi sadece suyum cok bebeye zarar vermesin diye.insallah bizde sag salim kucagimiza alalim🤲
Ays_cskn Vera09 insallah artik zorlanmaya basladim zaten,acikligim ilerlemedi canim 37+0 da doktor müdahalesi ile baslatildi tansiyondan dolayi risk almak istemediler o sebebten once suni ile denendi fakat olmadi kisaca😊
Kleopatraa Vera09 Evet öyle oldu.. Sancım başlamıştı sancım yükseldikçe bebeğin kalp atışları yavaşladı bebek sancıyı kaldıramadı zorunlu sezeryana aldılar canım..