Sleepless_Mother Vera09 Amin inşallah canım ayın 23 ne dedi ama yatisim bı gün öncesi olucak şeker olduğum için
Vera09 Rapunzelinanasi aa evet aynı gün😍 bakalım doktorlar ne diyecek bir ekim ya da 30eylül bence de güzel olur😄🌸
2Prensin_annesiii -_Esra_- 37 haftalik banada sezeryan gunu verdi doktorum nasil surecti yani kilosu bebeyin kuvezde oldumu 37 haftada ?
uraz_ve_annesi- Vera09 38+5te çatı muayenesi oldum çatım çok darmış ne yumuşama ne sancı ne açılma hiçbiri yoktu 39 da gel sezaryen yapalım dedi doktorum 3080 olarak doğdu oğlum 😊
Vera09 uraz_ve_annesi- maşallah allah bağışlasın 🙏🏻 Benm hiç kontrol falan gözükmüyo bebek ters hala :))
Raskaa14 Vera09 ben zorunlu sezaryendim . 37+3 te aldı . Beynimde kist olduğu için kafa içi basınc yaşamam yasaktı o yüzden ne sancı ne kasılma hiç bir şey başlamadan aldı doktor . Bebeğim 6 günlük şuan ve sağlığı yerinde 3100 gr doğdu 49 cm
rabia333 @Vera09 aslında bi gün önce kontrole gitmiştim her şey yolundaydı işte çarşamba günü yatıyodum birden işemiş gibi oldum tuttum mu acaba dedim tuvalete gittim sonra baktım durmuyo sürekli akıyo falan gittik hastaneye. Suyum gelmiş acil alındım yani aslında 19 gün daha vardı.
Seda5892 Vera09 ilk Doğum acil sezaryen olduğundan 39+5 idi ikinci planlı sezaryen olduğundan 38+5 de oldu
Ays_cskn Vera09 oglumda 37+0 da normalden sezeryana donuldu simdi ikincime 35+4 haftalik hamileyim pazartesi kontrol var sorcam bakalim ne zaman gun verilir 😊
-_Esra_- Vera09 Canım birinci doğumum bebeğimin gelişimi durmuştu 35.haftada o yüzden 2 hafta takip yaptik baktık olmayacak 37de girdim doğuma İkinci bebemde her şey yolunda o yüzden normal sezaryan tarihi olan 38. Haftada alacak canım. Allah seni de bebeğine bağışlasın
uraz_ve_annesi- Vera09 Allah razı olsun 😊benim dönmüştü ama kanalda değildi açıkcası normal doğum için kendime de güvenemiyordum ne kadar istesemde😊 çok şükür sezaryende de hiç sıkıntı da yaşamadım inşallah sizde sağ salim hayırlısıyla alırsınız kucağınıza 🥰
Ays_cskn Vera09 insallah artik zorlanmaya basladim zaten,acikligim ilerlemedi canim 37+0 da doktor müdahalesi ile baslatildi tansiyondan dolayi risk almak istemediler o sebebten once suni ile denendi fakat olmadi kisaca😊