Gamzenur0809 mhrmom ya of böyle yazıları okuyunca bende dıgurmak istiyorum bizde 38+2 olduk sanki hiç dogmicakmışgıbı hossedıyorum. Ne zmn gelır acaba sizin özellikle yaptıgınız bişeler var mı 40 a kadar beklıcez bakalım
mhrmom Gamzenur0809 bende öyleydim canm😍 ama geleceği zamanı çok iyi biliyor emin ol durduramıyorsun😁 hiçbir şey yapmadım özellikle, yürüyüş yapıyordum normal temizlik ev işleri falan. İnşaallah tez vakitte kavuşursun miniğine..
farahinannesi Gamzenur0809 benim de 39 bende öyle şeyler hissetmeye başladım seni çok iyi anlıyorum hatta ağlayasım geliyo durduk yere
Elizansmom Doğum veya sancı için özellikle yaptığınız bir şey var mı tebrik ederim bu arada Allah bağışlasın🌸
Duygunas mhrmom nasıl geçti nasıl başladı neler hissettin son günler belirtilerin evet geliyor dediğin zamn
Gamzesilaplt mhrmom Bende 39+1 im Sancaktepe ilhanda dogum yapacagim ama nasıl olur hiç bilmiyorum.. Burda mı oturuyorsunuz hastaneye nerden geliyorsunuz
Amineberra mhrmom benim normalde 32 hafta başladı sancı doğum sancısı doktor durdurdu durdurmasalardı doğmuştu şimdiye
Sevda0234 mhrmom darısı başıma inşAllah 38+3den selamlar 🥰Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım
mhrmom Gamzesilaplt hayır sancı gelince karın kas katı kesiliyor, sancı bırakınca hareket ediyor ama sonra tekrar aynı kısır döngü
Gamzenur0809 farahinannesi bian önce gelselerdi sezeryen olmak ıstemıyorum annem bugun işlerini sıraya koyuyor bugun sunu yapım su gun sunu yapım dıye ben zmn doguracam dedım ne bılım dıyor 😂 bian once gelseydı toparlansam ii olur cınku kursumu acacagım ekımde