Nurercan kuzeymomsss doktoru tebrik etmek lazım. Güzel yakalamış pozu gülüyor bi de minik. Sağlıkla gelsin 🙏
HeyMommy 06nurrrr Dimi 😂😂 yan dönüktü doktor öksür bakalım dedi öksürdüm ayağıyla destek alıp arkasını döndü. Aa ne güzel görüntü oldu diyip yakaladı 😂 o zaman 21 haftalıktı. Şimdi 26 olduk 🙏🏼♥️
1995_ Meliha09 buda benim oğluşum 30 haftalikti burda şimdi iki gün sonra 31 olcaz inşallah 🤲 https://imgyukle.com/i/ngBIvp
Koray Sizlere birşey soracağım Aşılama tedavisi oldum bugün 3. Gün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu düşünceleriniz nelerdir (Testte çok belirgin bir şekilde silik çizgi var)
Cansudkmnak 09Tugba_0909 renkli ultrason için beklemenize gerek yokk zaten, doktorunuz siyah beyaz görünen ekranın rengini değiştiriyor sadece, istediğinizde gösterecektir 😊
biokadin Rojinnur hahaha nasıl net galiba kızlar nazlı oluyor benimkide göstermiyor hep eller suratta 🤗
1erkekkannesiiii Nadiayaren sadece detaylı ultrason için Başak hanıma gittim canım. takipli doktorum değil ama kendisi de cok bilgili ilgili biri ☺️