Zeeynepp Yaa ne güzel hepinizin var benim kızım hiç göstermiyor kendini sürekli yüz üstü, şimdi de doğuma kendini hazırladığı için kafası aşağıda hep hayalimdi fotoğrafını çerçevelettirmrk🥺😊
Ayshenur Meliha09 Maşallah ya nazar değmesin benim kız hep yüzünü kapıyo ya kolunu koyuyo suratına ya da burnunu keseye yapıştırıyo alamadım fotoğrafını😁
Baliminannesii kuzeymomsss ya maşallah canım bizim Bebiş bir türlü göstermiyor yüzünü 34 haftalık olduk hala göstermıyor tatlıda yiyorum ama elliyle hep kapamış siz naptınızda böyle resim yakalayabıldınuz banada deyin 😀😀😀🥰
Zehra_Aghaverdi Baliminannesii bizimki de göstermiyordu doktor açsın yemek ye biraz yürü dedi anca yakalaya bildik bu pozları🤣
1erkekkannesiiii MeltemKartal22 ben Tekirdağ’da bir doktora kontrollüyüm ama detaylı ultrason olmadığı için buraya geldim bir kerelik gittim Bağcılar’dakine Başak Hanım cok tatlı cok ilgili biri. İstanbul’dan taşınmamış olsaydık kendisine muayene olmaya devam ederdim 🤗
HeyMommy 06nurrrr Dimi 😂😂 yan dönüktü doktor öksür bakalım dedi öksürdüm ayağıyla destek alıp arkasını döndü. Aa ne güzel görüntü oldu diyip yakaladı 😂 o zaman 21 haftalıktı. Şimdi 26 olduk 🙏🏼♥️
Minisssko Zehra_Aghaverdi Allahım maşallah yicem ben bunun yanaklarını tombiş mi olcaksın sennn 🥹🥹🥹🥹🥹😍😍😍