Yasmin61 eylulmomm Allah bağışlasın bebeğinizi. Sağlıkla büyüsün inşallah. 🙏 Dikiş atılırken hissettinizmi beni o korkutuyor.
eylulmomm @BusraAltiok Amin canım benim darısı sana inşallah 🥰 bence bekle ben adet sancım başladıktan 9 saat sonra gitmiş oldum ama tabi sürekli dakika tuttum dinlendim asla geçmedi dakikası 5 dk ya 3 dk ya düştükten sonra gittim yinede kontrol amaçlı gidebilirsin canım acilman azsa geri eve gelmek isteyebilirisn
eylulmomm @Nurcantas65 hadi bakalım inşallah kolay a kurtuluverirsin güzel haber verme sırası sendee 🥰😁 ama varya kendimi dünden beri boş hisseidyorum vücudumda ağırlık yok
Nurcantas65 eylulmomm o rahatlık hissi mükemmel demi 😄 özledim bende hafif hissetmeyi. İnşaaAllah bakalım bebişim nasıl oluyor benimde,çıksın poposuna vurcam ☹
eylulmomm @Yasmin61 uyuşturdular canım hiç korkma arada bi sinek ısırığı gibi düşün girerken öyle oluyo sadece doğumu yapan ona katlanır yani o yanında hiç bişey kalır
hayirlisi06 eylulmomm gözünüz aydın darısı bize. Öncesinde hareketli yaşamımız varmiydi hergun yürüyüş squat falan yapıldı mı
eylulmomm @hayirlisi06 kasıtlı olarak doğumum kolay olsun diye bişey yapmadım ama normalde çok gezmeye fln giderdim gün içinde çok yururdum sadece doğumum artık olsun diye 4 5 gün kala merdivenle inip çıkmıştım açılmam olduğunu öğrendiğimde eve geldim 10 tane hurma yedim yürüyüşe gittim merdivenle inip çıktım sabah doğurdum
Busra-tunc01 Maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı bana inşallah 39+3 oldum geçen hafta sancı çıktı açılma yoktu inşallah pazartesi yine gidcem bende normal doğum istiyorum devlet hastanesinde yapcam bakalım dua et bana 🤭🙂