Doğurmak istiyorum diye bu şu doğum belirtisi mi doguryomuyum gibi bir sürü post açmıştım hem çok korkuyodum normal doğumdan hemde normal olsun istiyordum çok farklı gelişti herşey muayene diye gidip 2 cm açılmam olduğunu öğrenmiştim eve gitmek istemiştim eve gidip merdiven inip çıktım 10 tane hurma yedim çok az da yürüyüş yaptım biraz ağrım vardı ama uyumuşum gece 12 de ağrıya uyandım bildigimiz adet sancısıydi sonra sabaha ksdar dayandım 9 da hastanedeydim devlet hastanesi bu arada gittim ebeler sekreterler kahvaltı yapıyorlardı yarım saat onları bekledim yürüdüm koridorda sonra alttan muayene ettiler 4cm olmuş açılmam yatış veriyoruz gönderemeyiz doğum başlamış dedi hemşire işlemler fln derken 10 da sanırım yattım kendi sancilarimi çektim 10 dk daha sonra suni taktılar herkese takiyolarmis benimle beraber 4 kişi daha vardı sanciyi 10 da çektim ilk önce birşey değişmedi yukselttiler biraz 20 oldu biraz arttı yinede dayanabiliyordum 30 a yukselttiler dayanilmayacak bir sancı olmaya başladı doğumhaneye girerken de ailem ne kadar sürer diye sorduklarında belli olmaz ilk dogummus 10 saatte sürebilir bir gün de demişler annemler üzülmüş neyse sancı öyle bir giriyoki dedim napcam ben saatler sürebilir diyolar çünkü saatlerce o sanciya dayanamam diye düşündüm her sancı geldiginde büyük tuvaletim var gibiydi ikindim sürekli söyledim çocuk baskı yaptigi için olur öyle dediler çoğalmaya başladı ıkınma isteğim ama nasıl ikiniyorum bu arada benden önce gelenler birisi gece 12 de gelmiş biri gece 4 te hala sancı cekiyolar neyse hemşire geldi alttan muayene için herkese bana geldi sıra 7 8 cm olmuş doguma alabiliriz seni dedi sekreter kız geldi bir iğne yaptı serumun içine yapar yapmaz baygınlık hissi geldi bana gözüm karardı kalp atisim değişmiş dedim bana birşey oluyo kızın kolundan tutmusum birakmamisim hemen hemşireler toplandı başıma baktılar başı gelmiş hemen doğuma dediler kalk diyolar doğumhaneye yürüyemem diyorum gekdi diyorum ikiniyorum hayır dediler burası olmaz dikisin olabilir kesi atmamız gerekebilir dediler zar zor doğumhaneye yürüdüm hemen çıktım masaya ıkın dedi ebe ikindim dur şimdi kesin yırtığın olmicak beni dinle dedi dinleyemedim dayanamadım ikindim 1 dk bile sürmedi kızım balık gibi kaydı geldi yırtığım oldu 4 dikişim var dışta içte kaç tane var bilmiyorum ama sonu hersyee bedeldi çok hızlı gelişti 11.30 da kızım kucağımdaydi yani 10 da yattım 1 buçuk saat içinde açılmam çok güzel ilerledi kızım 3100 kg doğdu normal doguramassin zayifsin sen diyenlere de büyük bir ders verdim herkes şok annemler saatler sürecek diye beklerken bebeğimin kıyafetlerini istemişler fln çok mutlu oldu herkes sormak istediklerinizi sorabilirsiniz İyiKi devlette yapmisim özelde yapsaydım para vercektim bide üstüne biraz uzun oldu hakkınızı helal edin sizde sağ salim kavusursunuz inşallah Allah herkese kolay doğum nasip etsin herkese çok dua ettim sancı çekerken ♥️ Mis kokulum yanımda kokusu herşeye bedel dayanın yeterki