derin1derin gulin-35 trendyoldan alacağım ben de memnun olan daha çok o yüzden en iyisi alayım hiç kafa karıştırmayım
derin1derin nnnaaz aaa çok enteresan çamaşır sepetini mi küvet olarak kullanıyorsunuz oluyor mu ki ya öyle 😃
nnnaaz derin1derin küvet diye geçenler ayakları ve sabun koyma yeri var ama hacmi 5 litre daha az birde saten ilk zamanlarda file ile kullanılıyor
Momandmom derin1derin Daha kullanmadım ama bende yerden muzdarip olduğum için katlanır küvet aldım. Çok yorum okudum şikayetçi olan yoktu. Babyjem aldım ben. Öyle çok büyük bir boyut farkı yok bence.
Deletedmom_7 derin1derin yok küçük değil canım bayağı yeterli. Ben memnunum benim evim küçük hiç yer kaplamiyor
Deletedmom_7 derin1derin trendyoldan aldım ben ordan alırsaniz memnun kalırsınız ben de sizin gibi tereddüt edip burdan post açıp sormuştum ama anneler sağolsun yardımcı oldu aldım. Sonrasında onun katlanabilir çamaşır sepetini de aldım hatta.
derin1derin Deletedmom_7 aynen trendyoldan alacağım uygun fiyatlısı da orada zaten teşekkür ederim 🙏🏼
Deletedmom_6 derin1derin kovası katlanıyordu bide zor oluyordu tek başına yaptırmak o yüzden linktekini aldım yatırır gibi yapıyorum elimlede tutuyorum kesinlikle BANA GÖRE böyle daha rahat oluyor Diğerleri gibi gereksiz yer kaplamıyor hem
ceren_1411 derin1derin katlanır kullanıyorum çok memnunum bebeğim 2 aylık hala file üstünde yıkandığı için küçük büyük diyemiyeceğimm büyüdükçe görücez