Hcrksk Aliceindunyasi ay çok sevindim canım.ben kızıma 50 tl ye sıfır dönence aldım.mother care astronot tulumu 180 den 75 e aldım.gidip mağazalardan kazıklanmaya gerek Yok bence
Aliceindunyasi Setenay benim aldığım model iç belli ediyo ama viskonlar hep edermiş galiba ama fiyatlar uygun peluş ceketi olanı almıştım ben
Aliceindunyasi DanLa bende geçen indirimden 30tl ye hm den aldım bitane ama bitane daha alırım 2tane de atlet alsam yeter heralde ilk etapta
DanLa Aliceindunyasi evet canım bende öyle düşündüm denemek için ilk etapta 1 sütyen iki atlet yeterlidir diye ☺️ Hm de de varmıymış onun çamaşır bölümü çok geniş ve güzel ama emzirme sütyenini görmemiştim ilk fırsatta bakıcam teşekkür ederim ☺️
Mavisilegamzeli DanLa Yeni Doğum yapan arkadaşım emzirme sütyenine para verme bence gereksiz ben hiç kullanmadım dedi bende kararsız kaldım alsam mı diye🤔
DanLa Mavisilegamzeli açıkcası çevremde kullanan olmazsa olmazım diyen birini bende görmedim 🙈 ama abartı bi fiyatı olmadığı için bir tane alıp denemek istiyorum baktım çok da bi farkı yok diğerlerinden devamını almam ☺️
Fbt Mavisilegamzeli bende hiç kullanmadım hem emzirme atleti hem emzirme sütyeni almıştım atlet bi nebze daha kullanılır
Aliceindunyasi Drsnbyfatma şimdi şöyle bi durum var ben 16.haftamda başladım almaya ve bazı ürünler şuan 2 katı fiyatına çıkan ürünler var ben aşırı indirim takip ettim uzun zamanım olduğu için önümde chicconun kadife tulumlarını 25,30tl den filan aldım son ana bırakıp 2günde hallederim diyince haliyle indirim filan olmuyo ayrıca aldıklarımın %80ini internetten aldım
Aliceindunyasi Mvisss9 kendini unutuyor insan uzun zamandır kendime hiç bişey almıyorum mağazalara girdim mi direk çocuk bölümüne geçiyorum ucun ucun tamamlanıyor 😊😊
Aliceindunyasi Mvisss9 e bebek, babymall,joker, boyner, Trendyol,lcw, h&m, aklıma gelen şimdilik bunlar
ozlemabdullah Aliceindunyasi cok pahalı seyler alıyorsunuz bence ben Bi çöp kovasına o kadar vermem 10 TL ye 1 milyon uçlarda var civilde bu yazdıkların cok cok ucuz haberin olsun
Aliceindunyasi ozlemabdullah canım bu çöp kovası hiç bi şekilde dışarı koku vermiyo normal de bi çöp kovasına tabiki bu kadar vermem😃 tabiki almak şart değil hiçte almayabilirsiniz şart değil neticede bütçemiz ölçüsünde hepimiz en iyisini yapmaya çalışıyoruz bunlardan çok daha pahalısı da alınabilir ucuzu da😊