Ebruli1903 Herkese merhaba dün beta hcg yaptırdım 1207 çıktı bugün başka hastanede yaptırdık 1006 çıktı neden düşüşte sizce herhangi bir adet olma durumu da yok şuan da
Eldgrn Ebruli1903 kimyasal olabilir canım 2 gün sonra tekrar ver kontrolünü sağla inşallah sağlıkla artar yanılma vardır
Merve201119 Ebruli1903 farklı yerlerde yapılmasından kaynakli da olabilir kimyasalda olabilir yarın tekrar bugün yaptırdığınız hastanede tekrarlayin
havvaana Ebruli1903 farklı yerlerde yapmışsın farklı referans aralıkları olabilir. Bu iki farklı yerdeki sonuçları değil de herhangi bir yerde iki gün arayla kan verirsen daha sağlıklı sonuç çıkar kafanız karışmamış olur önemli olan aynı yerde aralıklarla vermek
Ebruli1903 Merve201119 doktorum ultrasonda göremedi 4 -5 haftalık olabkir dedi bide progeston ilaç verdi
Minikmucizelere Canım galiba düşüş oldu mu kimyasal gebelik oluyo iki gun sonra tekrar ver bakalım bi
Merve201119 Ebruli1903 ben bir kere başka hastanede vermiştim 3680 çıkmıştı ertesi gün başka hastanede 3200 çıktı ben eve aglayarak döndüm dusuk yapiyoruk diye ertesi gün yine aynı hastanede verdim ve yüksek çıkmıştı bazen farklı laboratuvar olunca sonuçlar farklı çıkabiliyor ama kimyasalda olabilir umarım sağlıkla ilerler🙏🙏🌸
Minikmucizelere Ebruli1903 bol bol dua et canım başka yapabilcen bı şey yok bende dua edicem sana🙏 Bende iki hafta önce kürtaj dum ilk gebeligimdi ztn 16 aydır olmuyodu kosmet böyleymiş insan uzuluyo tabi ama sabretcez en güzelleri en kısa zamanda bizim olsun inşallah dua edelim birbirimize Sen iki gun sonra en son kan verdigin yere tekrar ver bakalım bi
Merveecsm Bende adetim 4 gün gecikti test yaptım pozitif baya net, sonra iki tane daha yaptm o da pozitif, yarın oldu yaptm test negatif çıktı ve 10 günüm geçti hala adet olmadm sizce kimyasalmiydi
Dmttthemum Ebruli1903 ben de Mayıs ayında kimyasal geçirdim iki güne bir test veriyordum aynı hastaneye gidip benimki 11 gün sürmüştü inşallah kimyasal değildir ama öyleyse de hiç üzülmeyin ben bir ay sonra tekrar hamile kaldım 15 haftalık olduk 🧿