mavipapatyaa Fatmanzlm https://www.haberler.com/amp/istanbul-da-bulamadiklari-sifayi-sivas-ta-buldular-11876359-haberi/
Fatmanzlm mavipapatyaa teşekkür ederim canım biliyorum ben de medicanadayım inşallah ameliyata falan gerek kalmaz 😞😞😞
4mevsim_1anne Fatmanzlm rabbim safi ismiyle şifa versin sağlık versin kuzum benim Allah yar ve yardımcınız olsun çok zor dualarım sizinle inşallah 🤲
meltemcanli Fatmanzlm çok geçmiş olsun. Prematüre bebeklerde çoğunlukla oluyor. Minör majör kanama. Ufak kanamaları önemsemiyor doktorlar. Bedenleri çok sağlam allahın izniyle geçiyor
Fatmanzlm meltemcanli kendiliğinden geçiyor mu peki 😔 Allah razı olsun canım bu zamanda ihtiyacımız olan tek şey dua 😞🤲🏻
meltemcanli Fatmanzlm minimaller zaten olup duranlar canım korkma. Çok şükür allah dermansız dert vermesin inşallah
La_Liberte Fatmanzlm Prematüre bebeklerde bu tür beyin kanamaları oluyor. Çoğu herhangi bir işlem gerekmeden kendiliğinden geçiyor ve kalıcı hasar bırakmıyor. Önemli olan kanamanın derecesi. Gönlünüzü ferah tutun onlar çok güçlü 🥰💕
Fatmanzlm La_Liberte şimdi hastaneden geliyorum kan değerleri de düşmüş kanamaya bağlı mıdır acaba bu düşüş 😔😔😔 Kanama çok büyük değil dediler aslında bu düşüş neden oldu ki
La_Liberte Fatmanzlm lütfen güzel ve olumlu düşünün ☺️ Kan değerlerinin düşmesi de normaldir. Kanama çok büyük değil demişler zaten. Buna bağlı değildir. Olsaydı size o şekilde bilgi verirlerdi. Gönlünüzü ferah tutun lütfen 🙏🏻
Bahar-u Fatmanzlm Rabbim şifa versin 🙏🤲 size bağışlasın evladınız.bende 32 haftalık dogum yaptım çok korkuyorum🥺
Fatmanzlm Bahar-u inşallah bir şey olmaz canım bol bol dua edelim evlatlarımıza 😔😔 12 gün oldu daha kokularını bile alamadım 😞😞😞
Fatmanzlm La_Liberte sütüm kesilir diye korkuyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama yanına gidince herşey bitiyor ağlamaya başlıyorum o da hisseder benim üzüntümü diye toparlamaya çalışıyorum ama nafile 😔😔
2505 Fatmanzlm bilgim yok ama okuyunca geçemedim, Rabbim evlatlarınızı sağlıkla bağışlasın size,kimseyi evlatla imtihan etmesin gönlünüze serinlik ferahlık versin 🤲🏻