Baymehal Sinemkaya43 kız bim de hakmarda a 101 de var hatta garanti a101 de var içinde 10 tane vrya 7 tane var sen a 101 uygulamasına bak arat bulursun
Senazeynep34 Bende aldım bundan ama boyut olarak büyük yazmasına rağmen aşırı büyük degil. Gratisin kilitli orta boy posetiule hemen hemen aynı. Kalitesi farklı sadece. Bebek kıyafetleri sığar da bizim pijamalar sogar mi bilemedim
Haticeeklyc Ben aldım ama buradaki marketten şok bimde görmedim. Hepsini ayrı ayrı koyup etiket yapıştırdım poşetlere
Ummahan123 Sinemkaya43 şok carrefoursa veya migrosa bak canım oralardada toksa ambalajcılarda vardır muhtemelen
Baymehal Sinemkaya43 a101 den aldım boyuta gmre değişiyyor uygulamasına girip kilitli poşet yazın çıkar 14 e de var 7 tl ye de
Burcu414141 Sinemkaya43 ben aldım bugün a101 den kilitli değilde fermuarlı poşet aldım kilitliye göre bi tık daha kolay büyük boy aldım
Baymehal Sinemkaya43 bazılarında olamayabilir doğrudur ama w marlete değil annene vs gittiğinde ordaki a 101 git orda vardır sentlere göre değişir