Sinemkaya43 Hastane çantamı hazırlıyorum bebeğimin elbiselerini ütüluyup bu poşete katmayı düşünüyorum nerden bulabilirim bim ve A101″de varmıdır internetten sipariş versem gelene kadar geç olur lütfen bilgisi olan varmı?
Bortubocek Sinemkaya43 o marketlerde yok..diger her markanin satildigi carrefour mopas migros gibi yerlerde bulabilirsiniz..yada ikeaninda var boy boy..bence poset yerine evinizde kumas kese veya mini hurc varsa onlarada koyabilirsiniz
Azizinannesi2 Sinemkaya43 burada buna koyan çok anne vardı a 101 de yoksa migros da falan vardır ben binde görmüştüm galiba
ayse3452 Sinemkaya43 bende bunlara koydum A101 de n aldım canım mopasta veya mıgrostada var bana A101 yakındı ordan aldım🫠
Mavi11 Sinemkaya43 hiç gerek yok bence ve gereksiz masraf ben buzdolabı poşeti ya da küçük boy çöp poşetine koydum düzenlice hiçbişe olmadı
Sinemkaya43 @Burcu-2634 @Mavi11 @Hsnycvk @Bidikannesi @MinnieMouse Minikmucizelere Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için 🌼💜
Anneyim0607 Sinemkaya43 ben a101 den almıştım. İlk bebeğimde bunlara koydum saklamıştım 2. Bebeğimde de aynılarına yerleştirdim:)
gunel91 Sinemkaya43 migrosda.happy var. Ama őnermezdim cok havasiz kalir. Ben bavul ici aldim hastanelik 6tane oluyor cok guzel