Asyabuse Sinemm88 kardeşim orda gönderiyim ona verin diyorum ne münasebet diyorlar 😂 yani ikili test ya alt tarafı ikili test 🤷🏼♀️
Mervekara5 nevauraz valla benim dünyam luan balıma yıkıldı diyebilirim canım salı gidiyoruz bakalım detaylı ultrasona ne dicek doktor
Turkell Dilossh bende 4lü test yaptırdım doktor hasta doğma ihtimali 9/1 dedi yani tam net bişey söylemedi detaylıya mutlaka gir dedi tedirginim biraz inşallah bir sıkıntı yoktur
Mello29 Mervekara5 anladigim kadariyla sizin gibi olan 190 kişide 1 kisinin bebegi down sendromlu olmus kafaniza takmayin bence 2 li test 3lü test hic anlami olmayan testler arkadasimin 80 de 1 çıkmıştı masallah bebeginde hic sorun yok
Missmiyuki Mervekara5 bu sadece tanı testi hiç endişelenme fetal dnaya bile gerek yok detaylı ultrasona giriyorsun doktor bebeğin her yerine bakıyor başka bulgularda bulursa allah korusun o zaman fetal yaptırıyorsun hiç canını sıkma detaylı ultrason zamanını bekle
Mervekara5 Missmiyuki bu salı gidiyorum canım dua edin bol bol umarım güzel haberler alırım :( içim nasıl sıkılıyor ama
Ebru-EY Mervekara5 bunlar sadece ihtimal tarama testi. Bunlara aldırış edip canını sıkma sakın. Ben hiç yaptırmadım o yüzden. Gir detaylı ultrasonuna herşeyi görüyorlar zaten. Bunlar para tuzağı. İnsanın psikolojisini bozuyorlar sadece.
Mervekara5 Ebru-EY herkes öyle diyor Bursa’da çok gördüm böyle sıkıntılı çıkıp bebeklerde hiç bsy çıkmayan
Ebru-EY Mervekara5 ablamda, kuzenimde, arkadaşımda hepsine neler neler dediler yA. Çok kötü zamanlar yaşadık yani. Ben yaptırmadım o yüzden. Hiç birinde sorun çıkmadı. Ben güvenmiyorum.
Ebru-EY Mervekara5 haklısın gerçekten çok kötü bir durum. İnsan korkuyor. İçini ferah tut. Hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Dediğim gibi bunlar sadece istatistik. Kesin sonuç değil.
Mervekara5 nevauraz kuzum gittim detaylı ultrasona doktor herseyini normal olduğunu söyledi ultrasonda nifty testi verdim bende bakalım 14 güne çıkacak sonuçlar çok korkuyorum ama içim rahatlamadı daha :(
nevauraz Mervekara5 kuzum gönlünü ferah tut ikili testlere guvenmiyorlar dunya kadar insana riskli deyip temiz çıktı hatta doktor ikili test yüzde 70 riskli çıkar ama bebek normal olabilir yüzde 70 risksiz çıkar ama down olabilir o yüzden guven vermiyor dedi detayli çok önemli bak o da temiz çıkmış