Ayazim80 Meed banada çoğu kişi kız dedi 😂 ama doktor 14 haftanın içindeyken hafif bir çıkıntı var dedi benimde bugün belli olabilir kontrolüm var
Meed Ayazim80 kız çoğu değil herkes dedi bir kişi olsun kız demedi daha 😆🙈 haber ver merak ettim ultrason atmışmıydın at bakiyim bi
2prenses1prensannesii N1er22min55 inşallah canım hayırlısı olsun inşallah 2 kızım var buda 3.üncü hamileliğim 😀
N1er22min55 2prenses1prensannesii amın canım amın benım oglumdada aynı resımdı tam aynısı ondan bıldımkı erkek ınsallah Allah kacustursun sagsalamat bebıse🤲🏻❤️
N1er22min55 2prenses1prensannesii bende ucuncu kes hamıleyım benımde ıkı oglum var ama ben bılmıyorum henuz erkek mı kızmı yalnız hamılelıymı korumaga caba edıyorum dusuk korkum var😞
2prenses1prensannesii N1er22min55 amin inşallah canım sağ salim kucağımıza alırız inşallah benimde düşük riskim vardı şükür geçti şuan sorun yok hatta 17+1 haftalığım ama ultrasonda 17+6 haftalık çıktı
N1er22min55 2prenses1prensannesii canım cok sukur Amın ınsallah bebıslermızı sag salım alag kucamıza❤️🤲🏻