nilsmomy 2prenses1prensannesii canım bu fotoğraf bebeğin kafası tahmin edenler nubundan falan tahmin ediyor
Bebisscann 2prenses1prensannesii canım doktorun bir tahminde bulunmuştur muhakkak değil mi? Bana göre bu bebek kız 😍 hayırlısı olsun inşallah 🙏
nilsmomy 2prenses1prensannesii yani ben öyle anladım kafasının yukardan ölçümünün fotoğrafı diye belki yanılıyorumdur ☺️
nilsmomy 2prenses1prensannesii erkek mi istiyorsunuz 😍 inşallah sağlıklı olsunda Maşallah Allah bağışlasın
Bebisscann 2prenses1prensannesii Rabbim hayırlı olanı versin inşallah canım, prenseslerinizi size bağışlasın, ne mutlu iki kızınız var 😍😍😍😍❤️❤️
Meed Bebisscann sağlıklı ve hayırlısı olsun inşallah ya 🤲🏽 Kızım var zaten her ikisinede çok seviniriiz kız kardeşi olsa da oğlumuz olsada 🥰 ama herkes erkek dedi o kadar erkeğe inandırdılar ki artık beni yanıldık mı biraz tuhaf olcak sanırım🤣
Ayazim80 Meed banada çoğu kişi kız dedi 😂 ama doktor 14 haftanın içindeyken hafif bir çıkıntı var dedi benimde bugün belli olabilir kontrolüm var