Minisssko Ben yemek yapmayı bıraktım 30.haftadan sonra 😂 şuan 36dayım. Maşallah çok hamaratsınız utandım şimdi 🥲🥲
Deletedmom_110 Minisssko Estağfurullah canım eminim sende çok hamaratsındır malesef bazı hamilelikler zor geciyo benimki rahattı herkesin farklı oluyor doğumdan sonra sende mükemmel sofralar kuracaksın eminim💓🌷
030323-brck Deletedmom_110 evt kadının tarlasında yok yok maşallah kavundan tutta bamyaya kabak patlıcan domates salatalik yok yok
nilsmomy Deletedmom_110 kabak ve patates dolması yaptım yanına da yoğurt birde tarhana çorbası yapıcam yeter valla 😂 hiçbir şey yapasım gelmiyor artık 🤦🏻♀️
mavisinprensesi20 Deletedmom_110 zeytinyağlı yaprak sarması yaptım 🤭 canım çok aşırı derecede poğaça istiyordu dereotlu çay menüsü gibi yapacaktım Rus salatası vs de istedim de. Poğaça malzemem yokmuş 🤣🤣 sarmayla kalakaldım 😕
Remziyecrinn @“Leylaninannesii”# Deletedmom_110 Maşallah sana benim dünden Sarmam var Bugün de şehriyeli tavuk çorbası yapmayı düşünüyorum salata bir de sütlaç yaptım
Azizinannesi2 Deletedmom_110 ben yapmicam kaynanam ne yaparsa onu yicez yani o da yaparsa yeriz artık @Aag06 😂 sanada afiyet olsun canım 🥰
balkizinbebegii Deletedmom_110 Dün köfteli patates yapmıştım fırında (ya pilav ya çorba yapıyorum) şehriyeli yoğurt çorbası, bir de şeftalili tart yaptım hepsinden de kaldı belki bugün yanına sade makarna yaparım birazz 🌸 fikir olsun 🐣
Siracinannesi Deletedmom_110 ay bizimde öyleydi kıyamam çok ağladı 😔 tavuk patates atayım dedim fırına yanına pilav salata yaparım birazda kremali tavuk çorbası canım çekti 😂