Deletedmom_110 Kızım uyumuşken yemeklerimi yapayım dedim bebekli anneler anlar beni😅 menünüzde neler var bugün😍 hadi herkes yazsın birbirimize fikir olsun❤️Benim menüde Tavuklu şehriye çorbası Fırında Orman kebabı Pirinç pilavı Salata Dünden muzlu kekim var🤩
FSCMK Deletedmom_110 dün misafirim vardı yemeğim var biber patlıcan kuru dolma ve nohut yemeğim var temizliğimde bitmek üzere şükür 🥰
Annesininportakali53 Deletedmom_110 ay artık beynim erorr verdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum🤦♀️ bide temizlik yapmam da lazm
Deletedmom_110 BBuseY Bebeğim uyuduğunda her şeyi yapıyorum asla saat fark etmiyor gece 3 te evi temizlediğimi bilirim 😅😅😅
Deletedmom_110 Eldgrn vallahi artık düşünmekten beynim uyuşuyor nefis yemek tariflerine baktım YouTube den ordan fikir aldım bende😊
Deletedmom_110 Annesininportakali53 Temizlik yaparken düşün kuzu ben bazen öyle yapıyorum birsürü fikir geliyo😅😅❤️
Annesininportakali53 Deletedmom_110 ssjsjjs🤣 bakalım halim kalacak mı yemek yapmaya gobusle zor oluyor genel temizlik yapacam artık akşam menumuz Allah ne verdiyse olabilir
Deletedmom_8 Deletedmom_110 bugün hiç bir fikrim yok. Aslında bu aralar genel olarak bir fikrim yok. Yemek yapmak istemiyorum biri yapsın ben yiyim istiyorum 😂
Deletedmom_110 Deletedmom_8 Havalar da sıcak ya zor oluyor valla yemek pişene kadar bizde pişiyoruz mutfakta
Kleopatra- Deletedmom_110 Ne zaman okusam çeşit çeşit menü yapıyorsun kız.😂 Birde bebeğin var yani,helal olsun. 😂🌸 Ellerine sağlıkk.
Deletedmom_110 Kleopatra- Ayy teşekkür ederim bu konuda çok fazla ilgi çekiyorum ve takdir ediliyorum bu da beni mutlu ediyo❤️napiyim anam seviyorum hayatı 🥰🥰
kahvesever__ Deletedmom_110 daha yeni kahvaltı yaptım akşam yemeğini düşünemiyorum 😂😂oğlum yeni uyudu zaten
Misssitare Deletedmom_110 maşallah bebeğim doğunca bende bu enerjiden istiyorum. 36 haftalığız yerimden zor kalkıyorum🥴
Ozlm0916 Deletedmom_110 anlıyorum canım 50 günlük gaz sancılı bebeğimle 🤣😂 11 de yemegim hazırdı patlıcan yemeği pirinç pilavı salata kavun yoğurt 😅😅😅🥰😍 bide yaş pastam var dolabımda
Deletedmom_110 Ozlm0916 Halimi anlayan biri çıktı çok şükür 😅gel sarılalım 😍gaz çok berbat bişey ya kızımın 1 aylık olunca bitti çok şükür gece arabayla caddelerde az tur atmadık 😴
Kleopatra- Deletedmom_110 İnan en güzeli. 🌸 Somurtup hayata küseceğine hem kendini hem mideni hemde enerjini mutlu ediyorsun daha ne olsun 😂💚 Afiyetle yiyin, yerime de ye kız. Ahahah😂