MMelissaaa- mommmmyy yükseldi yükseldi hatta benim 3 gün gecikti öyle yapıp silik gördüm doktorum sonra geç döllenme dedi yarın 7 haftalık oluyoruz kalp atışını dinlemeye gideceğiz yarın Allah’ın izniyle 🙏🏻
mommmmyy MMelissaaa- aman inşAllah allahım gönlümüze göre nasip etsin bunu yazarken de ezan okunuyor rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasıp etsin kuzum MMelissaaa-
MMelissaaa- mommmmyy aynı gün verdim sonra iki günde bir sonra 4 günde bir verdim en son 387 i gördük doktorum artık verme 10 gün sonra gel bakalım dedi öyle keseyi görmüştük
Kubrayigitttt18 MMelissaaa- yumırtlama zamanınmıydı kuzum birde döngün kaç günde birdi 12 günden sonra taa öğrenene kadar hiç mi ilişki olmadı
MMelissaaa- Kubrayigitttt18 hayır yumurtlama zamanımdan 4 5 gün sonra. Geç yumurtlamışım o ay. Olmadı çünkü tatile gitmiştik aileyle ortamımız yoktu. Tatil dönüşü öğrenmiştim
Kubrayigitttt18 MMelissaaa- anladım canım yani 4 5 gün geç yumurtlamıisın ouüzden yine yumurtlama olduğunda tutmuş değilmi
MMelissaaa- Kubrayigitttt18 evet canım bir hafta boyunca gün aşırı ilişki oldu artık en son ne zaman tuttu bilmiyorum ama doktorum geç döllenme dedi bir hafta geriden geliyorum
Kubrayigitttt18 MMelissaaa- olsun sağlıkla annrsine tutunsunda amaa 8 çıkmadan önce en son 12 gün önce değilmi canım demekki 12 gündeb önce çıkmıyor kanda ozaman
MMelissaaa- Kubrayigitttt18 kanda daha erken çıkar. İdrarda 13-14 günde derler ama erken gebelik testleri var ben early erken gebelik testini almıştım silik çıkmıştı işte sonra kana gittim
Yigitduru MMelissaaa- canım peki adrt günü yaptığında ilk negatif çıkmış ya negatif çıktıktan sonra o gün ilişkin oldumu örneğin
MMelissaaa- Yigitduru yukarıda yazdım ya zaten :) öğrendiğim günden 12 gün öncesine kadar ilişkim olmamıştı tatildeydik aileyle.
Yigitduru MMelissaaa- onu okumadım canım da acaba adet günü negatif çıkınca ilişki olduda mı sonra hamile kaldın fiye sordum
MMelissaaa- Yigitduru adet günü ilişki olsaydı eger 3 gün gecikmeyle idrarda çıkmazdı. İdrarda çıkma süresi daha uzun.