Deletedmom_7 Mervegedik22- aman Allah korusun en iyisini yapmışsınız devlet beni de çok bekletirse bende sizin gibi yapacam
Mervegedik22- Deletedmom_7 ama mutlaka ara ara gittiğiniz bı özel doktor olsun çünkü benim araya tanıdık falan girdi doktor öyle aldı her doktor almiho takipli olunmadığı icin
Minikmom Deletedmom_7 bekletti doktorum aciklama yapti bakanlik 42i.haftayi imza ile bekletiyor ama tavsiye etmiyorum dedi ,41 e kadar bekleyebilirz dedi
Deletedmom_7 Ormanmeyvelii bu aynı ben 15. Haftada az kalsın geliyordu beyefendi şimdi 39. Haftadayım gelmiyor 🙄😬
Deletedmom_7 minikerdeminannesi henüz 41 değilim 39+1 im ama bende anlamıyorum geç döllenme falan mı bakalım gecikecek miyim çünkü geleceği yok 😂 29 günde bir oluyordum adet ben.
Mlktnc Deletedmom_7 Biz normal doğum bekliyorduk 41 olduk açıklık sancı hiçbirşey yoktu. Sezeryana alındım
Deletedmom_7 Mervegedik22- başından beri gittiğim bir doktorum var özelde. Olmazsa öyle yapacağım. Umarım buna mecbur kalmam da
Gelmsim Minikmom açılmaniza alttan mi baktılar acaba benim 38+3 doktor muayene istedi ben istemedim de