Deletedmom_7 Merak ettim 39. haftadayim. Allahtan gelmesine yönelik belirti yok. Doktorum bu çocuk hele gelmez diyor 🙄 hastane devlet hastanesi 41 e kadar bekletiyor. Acaba bu haftaya kadar kalan anneler var mı şu anda?
Esraliiii Deletedmom_7 41+1de dogum yaptım gec bence kızım dogdugu an kaka yaptı kendim gidip beni dogurttun dedim vaktim geciyor diye sıyırma yapıldı ertesi sabah dogurdum
onelastgoodbyy Deletedmom_7 herkes doğurdu geriye sen ben ve @Ormanmeyvelii kaldık. Allah yardımcımız olsun 😄😄🐣
Mervegedik22- Deletedmom_7 ben 40+5de yapmıştım doğumu develte kalsa daha 1 hafta daha bekletiyodu ama özele gittim cocuhun suyunun bittiğini söylediler 3 farklı doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi bekleseydim belkide kaybetmiş olabilirdim oğlumu
BusraAltiok Deletedmom_7 şu an ben de 38 +6 yim benimde şikayetim yok sanırım ben de 40 41 leri görcem ben de devlet hastanesi takipliyim
Ormanmeyvelii onelastgoodbyy Kız ilk erken doğmasın diye mücadele ediyorduk şimdi de doğsunlar diye uğraşıyoruz hdjdjdjddjdj
minikerdeminannesi Deletedmom_7 Ormanmeyvelii onelastgoodbyy Mervegedik22- Minikmom Kızlar bu gecikme neden oluyor çok merak ediyorum acaba regl dönüşüyle mi ilgili kaç günde bir oluyorsunuz bunun etkilediğini duydum sizede sormak istedim
Deletedmom_7 Mervegedik22- aman Allah korusun en iyisini yapmışsınız devlet beni de çok bekletirse bende sizin gibi yapacam
Minikmom Carsanba günü gittim özel hastanede bakiniyorum 41+3deyim şuan doktorum pazartesi tekrar gelmemi soyledi suyun iyi bebek de iyi acilman başlamış dedi almadı bilmiyorum bi belirti de yok beklemedeyimm
Gelmsim Minikmom açılmaniza alttan mi baktılar acaba benim 38+3 doktor muayene istedi ben istemedim de
Kaahvelii Deletedmom_7 Kız sen dogurmadin mi hala 😁 40+3 de ilk oğlumu doğurdum suyumda mekonyumlu gelmişti gece Fazla kalmasalar iyi aslında ama napalim gelmiyorlar 🥲
Deletedmom_7 Ormanmeyvelii bu aynı ben 15. Haftada az kalsın geliyordu beyefendi şimdi 39. Haftadayım gelmiyor 🙄😬
onelastgoodbyy minikerdeminannesi bence yapıyla falan alakalı canım, duzenliydi benim 28 günlük döngü şeklindeydi ama onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum 🙃
Deletedmom_7 minikerdeminannesi henüz 41 değilim 39+1 im ama bende anlamıyorum geç döllenme falan mı bakalım gecikecek miyim çünkü geleceği yok 😂 29 günde bir oluyordum adet ben.
onelastgoodbyy BusraAltiok aynen ben de öyleyim ne sancı ne ağrı bisey yok. bence birden başlayacak bizimki