Selamcanim Şu saat oldu deliriyorum kaşıntıdan uyuyamıyorum. Doğum yaklaştıkça berbat oluyorum. Sağım solum çürüdü. İsyan ettim en son ağlama krizine girdim gece gece.😞
Hatihati Selamcanim az önce kaşıntıyla uykumdan uyandım.Zaten geç uyumuştum.Son 17 gün ve ben hergun her gece kaşınıyorum.Psikoloji yerlerde.Allerset aldık bekliyoruz ki etki etsin.Etimi parcalicam valla.
Vrlkubra Selamcanim yaa inanmıyorum. 4 bucukta uyandım ben de bu sıkıntıdan bakkç saat 6 bucuk oldu şuan anca kendime geldim ve kasık ağrım da oldu. 33+3deyim ilk defa oldu
busraacarekici Karaciğer fonksiyon testlerinize, safranıza baktırmanızda fayda var. Özellikle avuç içi, ayak, göbekte kaşıntı mevcutsa gebelik kolestazı olabilir, tahlil verirseniz ortaya çıkacaktır. Geçmiş olsun🌸
Selamcanim Biroglanannesiii yaptı 2 ay önce falan. Temiz çıktı. Korona oldum o dönem patladı kaşıntı vücudumda. Zaten normalde de cildim atopik dermatit problemi vardı. Hepten mahvoldum. 😖
Hakkkk037 Şuan seninle aynı durumdayım kan testi verdim temiz çıktı cildiyede de üretiker diye bi tanı koydu sinir krizi geçirmemek elde değil tam bir aydır mücadele ediyorum burdada post açtım kimse bişey yazmadı bende heralde kimsenin başına gelmiyo böyle bişey diye düşünmüştüm inanmassın elimde fırça tarakla kaşıyorum artık her yerimi
Stoppedstar Hakkkk037 merhaba bende de vardır. Alerji yüksek çıktı. Zyrtec şurup verdi doktor. Birkaç gün kullandım epey azalttı. Soğuğa yakın duş alıyorum. Bir de buz aküsü aldım havluya sarıp kaşınan yerlere koyuyorum. Nemlendirici de kullanıyorum muhakkak. Yüzde yüz kesmese de azaldı biraz. Bi de alerjidir diye düşünüp çok yediğim şeyleri azalttım fayda etti sanki Ya da psikolojik tabi.
Hatihati Hakkkk037 valla bende iki aydır kaşınıyorum kan verdim cildiyeye gittim.Bisey çıkmadı deli gibi kaşınıyorum sadece.Uykumdan kaşıntı ile uyandım.
Biroglanannesiii Selamcanim Aloe Vera gel var mı canım onu sür hafifletiyor bir de krem verdiler mi başka türlü rahatlamaz doğumdan sonra 1 hafta içinde yavaş yavaş gidicek
Hakkkk037 Stoppedstar tek tesellim günüm az kaldı bebiş doğunca geçer inşallah geçmesse hem lohusa hem bebiş bu kaşıntı nasıl başa çıkılır bilmiyorum hamilelik sürecinden daha zor geldi kaşıntı
Busenurrr97 Bu saatte burda gezmemin sebebi o kaşıntı az önce duştan çıktım ana fayda etmiyor delircem artık kollarım bacaklarım kanatarak kalıyorum inan
Stoppedstar Busenurrr97 ayy kıyamam bilemedim ki işte ne geldiyse elimden yazdım ama fayda etmediği de oluyordu evet. Keşke çözümü olsa. Böyle bi krem önermişti doktor advantan vs gibi stilex mi ya da onlar da fayda etmedi mi mentollü vs gibi. Ne kadar kaldı doğuma azdır inşallah
Selamcanim Biroglanannesiii evet var. Tamamen unuttum onu sürmeyi. Deneyelim camım hemen. İnşallah işe yarar.
gizemm26 Benim de vücudum da kaşıntı ve kabarmalar oluyordu uyku uyuyamıyorum kan testi yaptırdom ve karaciğer enzimlerim yükselmiş doktorum ürsactive diye bir ilaç verdi birde ben araştırırken internette rastladım bıttım sabunu önermişlerdi onu da aldım kullandım ilacın da etkisi oldu tabi ki ama sabunu kullanmak çok rahatlattı beni sizlerde bir deneyin isterseniz
Hakkkk037 Hatihati seninle günlerimizde aynıymış nerdeyse hamilelikten zor geldi bu kaşıntı bana bebek olduktan sonra çoğu kişinin geçmiş eşim bile strese girdi şuan tüm hayatımı etkilemiş durumda