Sdervisoglu Kizlar selam 7 aylık gebeyim. Vajinam resmen şişmiş balon durumda ve sürekli kaşınıyor. Mantar var sanırım beyazlıkları da görebiliyorum. Siz böyle olduğunuzda hangi kremleri önerirsiniz? Şuan eczaneden hangi krem alabilirim? Acil yardım 🥹🥹🥹🥹
busbussss Sdervisoglu Öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer ama bence yarın doktorunuzun numarası varsa arayıp danışın krem ya da fitil verebilir bunun için kendiniz almayın bence
minikmucizemmmmmmm Sdervisoglu doktoruna danışmanı tavsiye ederim canım bende mantar atlatıyorum sürekli hatta şuan 38+3 üz hala mantar var travozol krem ve gyno fitil kullaniyorum doktorum verdi
begonvil16 Sdervisoglu 3 gündür beni bitirdi mantar. Doktoruma sordum travazol kremi kullan dedi. Bende ilk sürmede etkisini gösterdi. Herkes için geçerli olmayabilir ama yine doktoruna ya da eczaneye bi sor istersen çok faydasını gördüm kremin.
Cgdm34 Sdervisoglu burda kafana gore bizim soyledıgımız bır seyı kullanamazsın canım sonucta bıze etkı eden sana yan etkı gısterebılır doktora gıtsen derdını anlatsan o sana zaten gereklı olan ılac vs krem verir 👍
kubra_510 Canım bende tipik mantar vardı kaşıntı bi yana yoğurt gibi akıntı geliyordu kaşıntıdan uyuyamıyordum sonra doktor alttan muayene edip bi fitil ve krem verdi aynı isimde. Adı ZALAİN yemin ediyorum tık diye kesti ne kaşıntı var ne akıntı
asslii kubra_510 kubra_510 ya bende de mantar var o kadar çok akıntım oluyor ki bıkmışım artk iki fitil ve krem kullandım geçmedi tekrar gidince bu ilacıda sorayım çok afedersiniz yeşil yeşil akıntım oluyor yetişemiyorum resmen dizinde o renk miydi
kubra_510 Ondan önce bi ton fitil ve krem kullandım hiç birinin fatdası olmadı. Ama şimdi herkese uygun mu değil mi bilmiyorum o fitil ve kremin
kubra_510 Sdervisoglu en güzeli kremin ismini verip sorun. Şimdi kendiniz alırsınız uygun olmaz allah korusun başka bi reaksiyon göstermesin her bünye birbirine benzemez ama o fitili mutlaka sor
Sdervisoglu kubra_510 tamam canım sağolasın 🤦🏼♀️ Zor bi şeymiş cidden ilk defa başıma geldi kaşımadan duramıyorum
kubra_510 Sdervisoglu allah şifa versin inşallah ben kanatıyordum kolonya sürüyordum yanıyordu cayır cayır sonra uyuyordum zor olmaz olur mu bulantı kusma halt yemiş yanında yaa 🥺🥺
kubra_510 Valla 2 ay olmak üzere çok şükür kurtuldum azıcık azıcık akıntı var oda normal o zamanlar günde 4 kere iç çamaşırı değiştirirken şimdi günlük ped yeterli oluyor. Azıcık yani
kubra_510 asslii ayyy eveet resmen yeşil mavi karışımı bi renkti sizinkide aynı olabilir yazdığım ilaçları sorun sizde lütfen